Jebac kurwy z blizzarda

jebac was i tą waszą pierdoloną spierdolinę zwaną grą, ha tfu

1 polubienie

Że tak zapytam kulturalnie: Jak Ci się gra nie podoba to po jakiego :eggplant: w nią grasz ? :man_facepalming: Mi jak się gra nie podoba to w nią nie gram, film mi się nie podoba to nie oglądam, itd.

2 polubienia

Szkoda że Activision kupił Blizzarda

Dawno mnie tu nie było, ale widzę, że nic się nie zmieniło. Nadal są sfrustrowani goście, którzy nienawidzą gry, naplują tutaj a potem włączają grę i grają dalej xD to się chyba nigdy nie zmieni.

3 polubienia

Ja was totalnie nie rozumiem Xd

Nie podoba mi się gra to kończę i nie gram prosta zasada każdego gracza są inne karciane gry,które dla Hs jest konkureją problem polega na tym,że nikt nie powtórzy sukcesu wystarczy obserwować słupki ile zarobiły w danym roku a ile straciły zyski.

A jak wam się hs nie podoba to pykajcie w gta online róbcie napady a będziecie bogaci.

Będę bronił HS bo strategiczne karciane gry to okazja by nasze mózgi potrenowały.

1 polubienie

Dawno cię nie było, tyle straciłeś, od dziś też mam zamiar tu pluć
a potem włączę grę i zobaczę skutki bo już mnie nic nie zdziwi.

tera pozory coś tam masz ale nie rozpędzisz się
bo nie masz jak, tak losowo gra się rozciąga no i znowu się nie dobrało
no cóż nic nie dostaniesz nic nie odkryjesz, zemsta w toku i tak raz po razie, 1, 2, 3, 4, 5 pierdolenie o systemach algorytmach i innych szajsach, wszystko jest ustawione, co tu się dzieje.

2 polubienia

Tak jak Ci pisałem - gra “próbuje”, żeby średnie winratio było ok 50%. ŚREDNIE, nie dla każdego. Wiadomo, jeden ma lepszy dzień i wbije 60% winów, a drugi ma tilta i przegra 6 pod rząd. No tak to zwyczajnie działa :smiley: Mało tego, jak wygrywasz np. 5-6 razy pod rząd to gra Cię paruje z innym graczem, który też wygrał dużo, żeby zbić jakoś twoje winratio i to nie tak, że z automatu wtopisz, ale to tak jak w drabince mistrzostw - wiadomo, że w finale spotka się tych dwóch, co pokonało pozostałych, a finalnie tylko 1 nich wygra turniej i będzie miał “lepsze” winratio. No tak to wygląda :smiley: Ja rozumiem frustrację (choć nie tak wulgarną jak op), ale naprawdę gra sama w sobie jest świetna, tylko trzeba trochę psychologicznie podejść do tematu. Jak wtopiłem 2 gry pod rząd to sobie robię przerwę, żeby nie popełniać błędów w tilcie i mentalności przegrywającego. Było o tym sto razy pisane, że jak przegrywasz kilka gier pod rząd, a dalej ciśniesz to masz większą szansę, że przegrasz bo skupiasz się na tym, żeby nie przegrać, zamiast na tym, jak wygrać (to nie to samo, kwestia podejścia albo “jak mogę to wygrać” albo “może mi się uda tym razem nie przegrać”).

Od ośmiu miesięcy wbijam legendę. Ostatnie 5 dni grania (“diament5”) “Protos Magiem”: 9 zwycięstw - 57 porażek. Nie udało mi się więc osiągnąć średniego winratio na poziomie 50%, chociaż przecież system dobiera przeciwników na “moim poziomie”. Jakieś rady? Bo pewnie nie ma znaczenia dla firmy, której celem jest zarabianie pieniędzy, kto wygrywa - ten, który wydał kilka tysięcy złotych czy ten, który nie wydał ani grosza. A Ty wydajesz pieniądze na HS-a, czy też grasz na darmowym koncie?

bierzesz w ogóle pod uwagę, że możesz nie wykonywać najlepszych możliwych ruchów zagrań, decyzji w danym momencie? Bo z tego co wypisujesz kompletnie pomijasz swoje umiejętności i deck, którym stworzyłeś i decyzje a za Twoje statystyki odpowiedzialny jest tylko i wyłącznie “zhakowany przyczajny system stworzony przez Blizzarda”

2 polubienia

Tajny system, który się zmienia co 8 godzin :joy: tylko uważj bo system jest czujny i nie lubi kiedy się go krytykuje :rofl:

:rofl: :zipper_mouth_face:ha ha haaaaaaaaaaaaaa

No ale tutaj masz odpowiedź: grasz Protos magiem, który w obecnej mecie jest w najlepszym razie taki sobie :slight_smile: Sprawdź sobie na HS replayu i obecną metę: ta talia ma sub 50% winration z wszystkimi obecnie metowymi taliami. Jedynie z quest warkiem ma lekko powyżej 50%. Oczywiście są talie lepsze i gorsze, widziałem buildy na 55% winration, ale liczba gier to 1700 i mało urozmaicone matchupy, także wiesz :confused: Plus skoro wbijasz od 8 miesięcy legendę to raczej takie rzeczy przecież wiesz. Plus skoro wbijasz to w czym kłopot? :smiley: Tak, płacę za grę bo chciałem zacząć z jakąś sensowna kolekcją, nie gram w nic innego, więc wydałem kilka stów w przeciągu ostatnich 3,5 miesiąca, ALE talia nie wygrywa sama z siebie przecież. Kolekcja też nie wygrywa. Możesz wydać 10 koła, mieć 100% kart i co z tego, skoro nie potrafisz nimi grać. Świetne rng nic nie da, jak nie będziesz grał optymalnie. Nieraz miałem idealny curve, perfekt dociąg i przegrywałem, bo robiłem głupie błędy. Ale to też trzeba takie wnioski wyciągać. Zwróć uwagę jak grają prosi i co robią jak wtopią - analizują, “aaa tu mogłem zrobić tak albo tak”, a nie “gra mnie okrada bo rng” :slight_smile: Ale przecież jako regularnie legendarny gracz to to też z pewnością wiesz. I to co napisał Jasiekjaw, że tu dochodzą też aspekty rng w drafcie, mulliganie, błędy w trakcie rozgrywki… Analogicznie - idziesz biegać na wyścigi, jeden ma pro trampki, a Ty biegasz w zwykłych butach. Jasne, jemu się wygodniej biegnie, ale nadal sporą rolę odegra tutaj predyspozycja danego dnia, nastawienie itd. A tutaj nie masz czynnika rng w postaci dociągu/efektów… No kurczę, naprawdę nie trzeba chyba takich rzeczy tłumaczyć tak doświadczonemu graczowi jak Ty i mówię to szczerze. Wbijanie regularne legendy to już coś.

1 polubienie

Dokładnie. Mam serie Areny 10-1 a oni w trakcie mi zablokowali karty, które sami wcześniej wybrali do danej puli.

Także odblokujcie arenę z tymi kartami albo dajcie mi nowa serie 10-1, hipokryzja i brak profesjonalizmu.

Statystyki HSreplay (te z darmowej wersji) są gówno warte ponieważ zawierają mix danych ze wszystkich rang i dotyczą tylko talii którymi zagrano minimum 500 razy.

Sylwa Twoje posty wyglądają trochę jak gadka goluma z władcy pierścienia ^^

1 polubienie

Bo tak jest, nie lubisz goluma? to jest moja ulubiona postać.
Co jeszcze Ci przeszkadza?

To teraz mi powiedz bystrzacho gdzie mnie wyjebali skoro gram z tymi samymi osobami?
Jeszcze mi odpowiedz dlaczego dlaczego przeciwnik dostaje karty na arenie z nowych rozszerzeń, a ja jakieś gówno szmatławce, chciałam coś napisać ale będziesz znowu pier…
o golumie.

Korzystam z premium wersji :slight_smile:

Najlepsza i tak jest blizzardowa cwelo pała pod murloki która struła społeczność. Tylko pogratulować twórcom. Ciekawy który blizzardowy cwelinio to wymyślił, chociaż przypuszczam, że jest tam takich cała cwelowa zgraja.