Witajcie zgodnie z moją zapowiedzią zabieram się za co roczny raport.
Luty jest najważnieszym miesiące w Hs gdyż wielkimi krokami zbliża się zakończenie nowego roku hs i otwarcie nowego roku hs.
Blizzard jakiś czas temu ogłosił nowy rok a będzie to rok skarabeusza a jeszcze dziś poznamy jakieś szczegóły.
Jeszcze nie widziałeś mojej teorii na temat nowego dlc z roku skarabeusza to napewno ta wiadomość może ciebie ucieszyć.
11 marca (Wtorek ) Zakończy się oferta abonanentu czyli płatna ścieżka nagród która jest do zdobycia od listopada 2025 i prawdopodonie nowe dlc z roku skarabeusza możemy dostać 17 marca (Wtorek) gdzyć wszystkie dlc wychodzą we wtorki w żadnym innym dniu.
Ale mam dla ciebie złą wiadomość zbliża się rotacja 3 dlc z roku pegaza (Majsternia, Tarapaty , Bezkresna ciemność + mini serie) opuczą standard i nie będą grywalne to twoja ostatnia szansa by pograć w standanrd masz czas do 17 marca ale pamiętaj ,że to Blizzard zdecyduje.
Ulegnie zestaw bazowy na wszelki wypadek zrób porządek w zestawie bazowych usuń karty,którę mogą zniknąć.
Odliczamy 3.2.1……..START.
Oficialnie 25 marca 2025 zaczął się nowy rok Raptora w nim zupełnie nowe dlc, który otworzył rok w HS.
Ysera smoczyca zapadła swój szmargdowy sen i to na niej skupił się dodatek,nowe karty,mechaniki znakomite otwarcie roku raptora czy dobrze się bawiłem moją ulubioną klasą??? Moja odpowiedź brzmi tak. Znazlazłem niektóre karty co mi się podobały ale niedokońca.
Niektóre karty aż się prosi by dostały nerfy bo można dostać szału.
Zapytasz o co chodzi?
Moja odpowiedź brzmi karta klasowa dla rycerza śmierci i jego słynne pijawki i te właśnie pijawki są dla mnie problemem masz dwie opcje albo szybko się ich pozbywasz a twój przeciwnik znowu wyciąga pijawki, druga opcja uciec bo pijawki kradną życie twojej armi i dodaje hp wrogowi, a jak to olejesz to możesz już przegrać przez pijawki a twój rywal ma już 50 hp jednym słowem nerf albo ban.
Muszę pochwalić pewną legendę to Xavius Król Koszmarów ta karta odkrywa stronnika z mojej tali i daje mroczny dar i daję różne efekty np. Szarża czy inne efekty. Jednym słowem wow.
Inne karty z tego dlc po japońsku jako tako oczyście mini seria do glównego dlc weszło zanim wszedł drugie dlc to po drodze nowy sezon ustawek,aren eventy czy inne(Ustawek nie oceniam w podsumowaniach ).
Ocena Objecia Szmaragdowego Snu
9/10
Odejmuję 1 punkt za pijawki.
Wiosna przyszła, ptaki ćwierkają ,kwiaty kwitną,słońce coraz mocnej grzeje i zaczyna się powoli lato czas na drugoe dlc.
Zanim zaczniemy czas cofnąć się w czasie w przeszłość ustawiam wechikuł czas na rok 2017 a dokładnie mówiąc na kwiecieć wycgodzo dlc o nazwie Podróż do wnętrza Un’goro kraina dinozaurów wielkich gadów,które mieszkały miliony lat temu na naszej ziemi,ogromne ważące tony, ustawiam mój wechukuł na terażniejszosz i w lipcu Zaginione miasto Un’goro jako drugie z roku raptora idealnie dlc pasuje do zwierzaka prawda?
Czar wspomnień odszedł i żeby uczcić ten dodatek zacząłem kupować pakiety z 2017.
Jakie karty z tego dlc były dobre a jakie złe?
Powróciły klasowe zadania
Niestety nie mam ulubionej karty ani z mini serii ani z głównego dlc.
Po za drugim dlc klasycznie nowy sezon ustawek, aren czy eventów.
Ocena dodatku Zaginione Miasto Un’goro
10/10
Za powrót do roku 2017.
Niestety pojawiła się tajemnicza postać uruchomiła portal i zabrała nas ze sobą i w ten sposób w listopadzie 2025 roku nasza nieznajoma postać zaprowadziła do pomieszczemia z 3 portalami, Przeszłośc,Teraźniejszość i Przysłość zleciła nam bardzo trudne zadanie uratować linie czasu przed smokiem odłania kaptur i przedsawia się to Chromia strażniczka czasu.
O jakim dodatku piszesz?
Poprzez linie czasu to 3 ostatnie dlc z roku raptora.
Ale co to za misja?
Powstrzymać nie jakiego Murozonda Wyzwolonego mówi nam Chronia.
Cóż taka niebezbieczna misja trzeba pomóc i w tej sposób staliśmy jak żołnierz w atami Chroni ale dopiero początek.
Mronia kolejne kłopoty i jeden wielki chaos, bitwa za bitwą ale już niedługo bo 17 marca 2026 nasza misja dobiegnie końca.
Jakie karty dobre i złe?
Dobra?
Epicka karta dla łowcy demonów Wartowniczka lini czasu bardzo dobra karta i każdy powinen go mieć a co robi po pierwsze wybierz wrogiego stronnika uśpij go po drugie cofnij tą karte do swojej ręku po trzecie wycisz tego stronnika bo jak zginie to wrogi stronniki się obudzi się w ten sposób możesz zagrać na nosie ja go mam ale do tali go nie dodałem za 10 tyś tur sam się obudzi.
Murozond Wyzwolony
Rewelacyjna karta
Gdy go wystawisz a twój przecinik nie zniszczy to twój bohater ma x ataku i jednym ciosem poślesz go do piachu (Nie mam karty ale tylko raz nim zagrałem efekt WOW!!!).
Mini seria?
Same karty dwuklasowe.
Ale nasza misja wciąż trwa.
Po przez linie czasu
10/10
Tak oczyście nowy sezon ustawek,aren eventów.
To był udany rok Raptora ale zegar tyka bo rok skarabeusza się zbliża.
Jeżeli chodzi o złe strony roku to już podsumowałem w roku pegaza czyli bez zmian.
Zaczynam się obawiać o przeplatankę bo miesiące lecą a nie ma nowego sezonu przeplatanki jakby blizzard po chichu usunął.
Rok Raptora udany czy 17 marca a może 24 marca zacznie się rok skarabeusza ?
Wszystko już w rękach Blizzarda.
Rozpisałem się na temat.
Teraz wasza kolej.
Niech rok Skarabeusza będzie równie dobrze udanym niż rok Raprora.
A może zobaczymy nową klasę albo nowy tryb?
SZCZĘŚLIWEGO ROKU SKARABEUSZ.
Roczny raport opracował Shangthung8.
Do zobaczenia w roku skarabeusza.