Rozszerzenie Poprzez linie czasu jest już dostępne!

Rozszerzenie Poprzez linie czasu jest już dostępne!

Dołączcie do Chroni i pomóżcie jej ocalić linie czasowe, podróżując Poprzez linie czasu!

Wyświetl cały artykuł

Tłumaczenie karty “Samotność” jest błędne. Jej tekst przetłumaczono na: “Odkryj stronnika. Jeśli w twojej talii nie ma stronników, zmniejsz koszt dowolnej karty w twojej ręce o (2).” Powinno być: “(…)zmniejsz koszt stronników w twojej ręce o (2).”

Ja nie wiem jak wciąż to się dzieje, przy każdym rozszerzeniu są błędy tłumaczenia, na tym etapie to ja jestem skłonny poświęcić te 15 minut nawet za darmo i wszystkie karty sprawdzę i poprawię chwilę przed ujawnieniem, po co takie buble wstawiać…?

1 polubienie

Stało się! świadomie zrezygnowałem z dalszego grania w klasycznego HSa. Po ponad 10 latach ciągłego kupowania megabundli teraz tego nie zrobiłem. Nie kupuję też ścieżki nagród, otworzyłem może z 5 pakietów a nie 220 (pomimo, że mam 22 325 golda, ale jaki cel otwierać pakiety skoro się nie gra?). Olewam zadania codzienne, tygodniowe i wszystkie wydarzenia. Gram wyłącznie w Ustawkę. Cieszę się, że dojrzałem do tej decyzji. 80 euro to nawet GTA 6 nie będzie kosztować. Jakim byłem debilem, że wydałem na to tyle kasy, ehh.. szczęście, że się ogarnąłem.

3 polubienia

Mi po takiej przerwie na powrót zachciało się grać w klasycznego HS-a, a i do MTGO i Areny wróciłem :wink: A co do wydanej kasy.. Jak faktycznie nie grałeś w klasycznego HS-a to szkoda było pakować kasę tylko po to by nie być w tyle i nie grać… Ale jak się gra regularnie, gra nadal sprawia frajdę to czy pakowanie w to kasy jest złe skoro daje to nam radość ? Myślę, że nie :wink: Z HS-a raczej nie zrezygnuję szybko, ale z WOW-a przy BFA zrezygnowałem, a grałem regularnie od czasów Vanilli.. Łatwo nie było, szczególnie, że na koncie masa rzadkich rzeczy i kupa kasy wsadzone, ale nie żałuję spędzonego czasu i wydanych pieniędzy :slight_smile:

1 polubienie

Akurat to mnie usprawiedliwia, że HS był w moim życiu codziennie i wydawanie co 3 miesiące pieniędzy jakoś było usprawiedliwione. Sęk w tym, że jakiś czas temu kupiłem sobie nową kartę graficzną i wszystko lata na full detalach i zacząłem kupować dobrze wyglądające gry i teraz z tego czerpie radość i zastanawiam się jak mogłem tyle lat płacić za karty? tak jakby otrzeźwiałem. Wiem, że ostro grałem w HSa, ale coś we mnie pyknęło i to jest pierwszy megabundle, którego nie kupiłem. Też dlatego, że ciągle jest to samo i wymyślają już chyba dodatki na siłę.

2 polubienia

Jak działa karta Zaginiona Piromanka? Co znaczy “gdy rozbijesz kartę?”

HS-a już od dawna ogranicza silnik Unity.. A raczej ten build na którym go robią.. Na pocieszenie dodam, że większość karcianek, które są już jakiś czas na rynku ma problem z powtarzalnością.. Dla mnie HS, nawet wtedy kiedy mniej w niego grałem stanowi taką bezpieczną przystań.. Nie wiem w co zagrać, mam zły humor, mam chwilę czasu jak na kogoś czekam czy jestem w podróży to odpalam HS-a, lub czytników ebooków..

A co do samych innych gier to z reguły kończy się na kilku h grania i jakoś przechodzi ochota.. W tym roku jedynie w 4 grach spędziłem więcej czasu.. Chyba człowiek się starzeje :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Na razie nie działa wcale. To zajawka rozszerzenia które dopiero nadejdzie, mają rozplanowane to daleko w przód, tu to wykorzystali jako smaczek przy okazji zawirowań czasowych.

1 polubienie