Wymiana zadania 1500

wymienię się zadaniem
Przemuq#2580

Wymienię się zadaniem na 1500 expa :slight_smile: Rurka#2160

Witam

Wymienię się zadaniem na expa - nie wyzywam jako pierwszy lecz daje 100% na wymianę. Bonesso#2486 Będę w godzinach od 21 do 00

Nieaktualnie wykonane z Rurka#2160

Witam,

Ponownie dostalem to cholerne zadanie z wymiana 1500g. Nie rzucam wyzwania jako pierwszy. Jesli masz watpliwosci, zajrzyj na moj profil na forum.

Battletag: Sunrise#2910 jestem dostepny prawie caly czas.
Pozdrawiam.

NIEAKTUALNE

Ale co Ty masz za problem. Nie ogarniam. Masz zadanie, które daje Ci 1500 expa, wybierasz kogoś z listy i grasz. Zadanie zrobione. Ja nie wiem czy serio człowiek czuje się stratny jak zrobi zadanie? ile razy ktoś ze znajomych mnie wyzywał do pojedynku albo ja kogoś bez żadnych zobowiązań. Cyk i zrobione i każdy się rozchodzi w swoją stronę. Cebula tutaj widzę lvl 1000

1 polubienie

Witam mam zadanie na wymianę, nie rzucam wyzwania jako pierwszy. Zapraszam chętnych, na grze jestem kilka razy na dzień, ostatnie zadanie wykonane z MroźnyRopuch #25742 post 239. Mój battletag Deathless #2166, pozdrawiam.Nieaktualne, wykonane bezproblemowo z FullMetal#21542 dziękuję i pozdrawiam do następnego.

Ale co Cie to obchodzi? Zreszta o jakim problemie mowisz? Nie mam zadnego. Za to Ty tworzysz jakas narracje jakby takowy byl. Jak nie ogarniasz o co chodzi, to zacznij medytowac i domysl sie dlaczego napisalem o tym quescie per “cholerny”. Dla gracza scisle f2p kazdy exp i zdobyty za to gold jest niezwykle wazny, a skoro niewiele osob jest obecnych na tym forum, to ciezej znalezc kogos na wymiane, by kazdy rozszedl sie zadowolony (i tylko to sprawia, ze jest cholerny. Tak to czysta przyjemnoscia jest dostac 3000 epxa.). Dodatkowo takie zadanie zalega w Quest Logu, a wiadomo, ze kazdy chce miec to jak najszybciej z glowy, najlepiej z zyskiem dla obydwu stron. Czegos jeszcze nie rozumiesz? Potrzebujesz dalszych wyjasnien? Dla Ciebie moge byc cebula - nie interesuje mnie opinia randoma z internetu. Polecam jednak nie wciskac nochala w nieswoje sprawy, zwlaszcza bez znajomosci kontekstu. “ciesze sie”, ze masz tak wspanialomyslnych znajomych i jestes tak zamozny, ze stac Cie na dotrzymanie kroku ludziom grajacym na rankingu bez dokonywania wymian i liczenie na to, ze ktos ci kiedys da cos za free. Jak dalej nie rozumiesz - to Ty masz problem. Nie pozdrawiam Pana bogacza i obronce kłesta za 1500 xp.

PS nastepnym razem ogarnij, ze nikt tutaj do nikogo sie nie przysral o to, ze chce wymienic quest, a niektorzy nawet kilka razy pisali post przypominajacy odnosnie tego samego questa, bo nikt nie chcial sie wymienic przez dluzszy czas. Jedyna roznica to to, ze nie dodali slowa “cholerny”. Nie masz zadania? nie interesuje Cie wymiana? Nie wchodz na temat - proste. Jak widac smutne masz zycie, skoro tak Cie zabolalo, ze ktos nazwal “KŁESTA za 1500” cholernym.

5 polubień

wymienię się zadaniem
Przemuq#2580

NIEAKTUALNE
polecam Fatalistic#2382

hejka mam pytanie, chciałem rzucić znajomemu wyzwanie ale nie wiem jak, kiedyś była ikona jak najechało się myszką na nick gracza, nie wiem czy się coś zmieniło, dawno nie grałem, jak klikam na nick znajomego to w opcjach mam tylko usuń znajomego lub zgłoś…

Wymienię się zadaniem. neonex#21779

Chaos#21972

Chętnych zapraszam na wymianę

Wymiana questa
kornel#2875

Wymiana questa
kornel#2875

Ja też nadal mam do wymiany

Jak ktoś jest chętny to dzisiaj od 14 do 15 będę online

Witam Wymienię się zadaniem z 1500 exp : ILikeH3#2356 Jeśli ktoś jest zainteresowany wysyłać zaproszenie! NIE AKTUALNE!!!

Wymiana questa
kornel#2875

Wymienię się zadaniem
SzNeJk#2403
Zapraszasz pierwszy.
NIEAKTUALNE

wymienię się zadaniem
Przemuq#2580

witam jak ktoś ma zadanie na wymiane to zapraszam do wymiany.
zaproś pierwszy

vex#2209
Zapraszam do wymiany.
Edit: już nieaktualne