Podczas wyboru bohatera w TL Niby urwało mi połączenie z internetem mimo iż na Discordzie przez 4 mecze z Tehsla#2578 rozmawiałem i nie urwało mnie nawet na sekundę ale gra mi się zacięła i urwało mi 600 punktów za nic ponieważ internet miałem i nic z tym nie mogę zrobić wcześniej miałem tak 2 razy na samym początku ale uznałem że to się odrami gdyby nie to że miałem akurat mecz o awans do rangi z której mnie z rzuciło to bym teraz tego nie pisał JESTEM ZŁY !!!
Witam Amaterasu!
Dziękuję za wiadomość i przykro mi z powodu tego incydentu, ale punktu nie mogą zostać niestety przywrócone na konto, niezależnie od okoliczności ich utraty.
Draft w trybach rywalizacji jest traktowany tak samo jak mecz i nawet mikrorozłączenie może doprowadzić do utraty punktów.
Jeśli problem będzie się powtarzał, to wykonaj kroki z tego poradnika technicznego.
W razie dalszych kłopotów wklej w swoim wątku zawartość testu WinMTR wykonanego podczas gry.
Pozdrawiam
@BlizzardCSEU_PL - aktualne informacje o stanie naszych usług i problemach technicznych!
Mowa jest srebrem, milczenie jest złotem, a ankieta jest poniżej:
Oto i ona!