Witam
Zauważyłem że kondycja hots spada z roku na rok wiedz moja propozycja jest prosta aby zrobić mobilną wersję tej gry dzięki temu wróciła by popularność jak nwm co a problemu z zrobieniem gry nie jest
Ps:piszę tutaj bo na głównym nie mogę
Witam
Zauważyłem że kondycja hots spada z roku na rok wiedz moja propozycja jest prosta aby zrobić mobilną wersję tej gry dzięki temu wróciła by popularność jak nwm co a problemu z zrobieniem gry nie jest
Ps:piszę tutaj bo na głównym nie mogę
Po Diablo imortal Blizz będzie miał chyba uraz do gier mobilnych.
Poza tym moba na komórce?? Kiedyś próbowałem grac na touchpadzie na lapku bo myszka mi umarła na wyjeździe w pracy, nie da rady grać. Spróbuj sam pograć na touchpadzie.
Ja bym pograł chętnie na tel, mógłbym namówić znajomych, grałem trochę w Mobile Legends i jakoś to daje radę.
proponuje rowniez na drzwi obrotowe , pralki i radia samochodowe .
Pomysl z tzw “dupy” to za bardzi dynamiczna gra zeby ekran dotykowy sie sprawdzil a nawet jesli to przewiduje po wydaniu takiego cuda polaczenie serwerow z graczami na PC co by jeszcze bardziej “zachecic” do gry
Poważnie moba na tel?? Spróbujcie zagrać na touchpadzie, powodzenia życzę ja już próbowałem i człowiek gra na 5% swoich możliwości.
W sumie niech Blizz całkiem zacznie robić gry mobilne bo na PC coś im ostatnio nie wychodzi, ale w przypadku Hotsa to i tak nie przejdzie, ta gra umiera i trzeba by było naprawić wersje na PC najpierw a później przy ewentualnym sukcesie można pomyśleć o moblinej wersji.
moby mobilne są już, i jakos daja chyba radę, sam nie grałem, ale nie porównujcie skilla gry mobilnej do skillowania gry na PC
No ok, ale po co robić robić mobilkę jak wersją na PC ma problemy i jakoś nie biję rekordów popularności, wątpię żeby Hots na telefony nagle okazał się grą która będzie się po prostu opłacać.
Hots to nie Lol gdzie sama marka gry przyciągnie masę ludzi na tel.
A szachy z bohaterami z HOTS?
To jest myśl kolego na poziomie
Szachy w 2023 ? może się uda
Co nie szkodzi spróbować