W dalszym ciągu występuje problem z kontrolą rodzicielską, tak średnio co kilka meczy. Wyskakuje komunikat “Your voice chat has been disabled by parental controls” (mniej więcej o takiej treści), gra w tym momencie zawiesza się na kilka sekund, a po fakcie nie mogę dołączyć do czatu głosowego. Nie mam kontroli rodzicielskiej. Dzieje się tak nawet, gdy nikt w drużynie nie korzysta z czatu głosowego.
Ten błąd pojawił się pomiędzy premierą Fenixa a Deckarda Caina, pisałem o nim 27 kwietnia na starym forum. Ogółem nie jest taki zbyt poważny, jest irytujący, ale da się go znieść, gdyby nie to, że a) nie został naprawiony już przez tak długi czas i b) dzisiaj z powodu tego błędu miałem komunikat “reconnecting”, tuż przed zniszczeniem wrogiej bazy i w jego trakcie widziałem, jak rozgrywka się kończy, pojawia się ekran mvp… a na końcu komunikat “gra się zakończyła” -> opcja “quit” = 0 xp i 0 postępu w eventowym zadaniu.
Prosiłbym o zbadanie problemu i ewentualne rozwiązanie, o ile takowe istnieje.
1 polubienie
dziwne mam to samo chociaż walić ten voice czat nie korzystam z niego bo jest dla całego teamu czyli zarówno ty jak i randomy których nie koniecznie chce słyszeć