Błąd który zaobserwowałem odnosi się do picia z fontanny podczas bycia zatrutym lub pod jakim kol wiek innym efektem gdy mamy pokazane że czeka nas śmierć od trucizny i napijemy się ze studni mamy więcej zdrowia niż zabiera nam owa trucizna lecz i tak umieramy . drugim błędem który widzę od lat jest nie dopracowany lub zbugowany ogon w skinie auriel demon ;]
Jeżeli to już było wybaczcie za zmarnowany czas pozdrawiam ;]
Studnia nie odnawia HP natychmiastowo tylko w czasie. Widać trucizna jest silniesza niż dodatkowa regeneracja ze studni.
Co jest z tym ogonem nie tak?
Na tym forum tylko marnuje się czas, także…
chciałem przesłać powtórkę na której widać o co mi chodzi ze studnią lecz nie mogę jej znaleźć oglądanie powtórek w hots to katorga za dużo roboty z tym …
Regeneracja ze studni jak i trucizna jest oznaczona szarym zdrowiem trucizna określa ile zdrowia zostanie nam odebrane np. odbiera nam 100 hp to tracimy to 100 hp jednak po uleczeniu ze studni uzyskujemy regeneracje która w postaci szarego zdrowia nic nam nie daje jednak gdy już mamy normalne zdrowie nie objęte działaniem trucizny i tak giniemy to nie jest normalne
Skin auriel demon posiada defekt z prawej strony ogona mamy niechlujny krzywy pasek wyglądający jak by ktoś go dorysował w programie Paint jeżeli tego nie widać polecam powiększyć
Rozumiem jeżeli marnuje tutaj swój czas gdzie mogę podzielić się tymi informacjami żeby tak nie było z góry dziękuję za odpowiedź pozdrawiam
Informacja potrzebna. Kim grałeś? Kto zatruł? Na którym poziomie?
Studnia regeneruje 20 punktów zdrowia na sekundę za każdym posiadany 1000hp przez 20 sekund. Innymi słowy 40% max hp w ciągu 20 sekund + regeneracja zdrowia zwykle kilka hp na sekundę.
Guldan z “E” Cię trafił? Czy Nazebo żabami obsmarował?
1 polubienie
Nie pamiętam kim grałem ani jaki miałem lvl Obrażenia zostały zadane przez E Guldana