Gra nie wiadomo czemu crashuje

Nakładki w grze nie mam (w sensie discorda nakładki) a ten pliczek co mówiono powyrzej od ryzera uzunąłem już - czytałem już to forum i próbuje różnych rzeczy, reinstalowałem całego razer synapse i wszystkie kroki do czystej instalacji przeczytałem z oficjalnej strony razera.
Czekam na dalsze rady ;D

EDIT:
po reinstalacji aplikacji Razera i zmniejszeniu taktowania ramu z 3200Mhz do 2400Mhz już od godziny gram w overwatcha i jest wszystko ok, co mnie dziwi ponieważ używałem profilu XMP czyli optymalnych ustawień ustawionych przez producenta na 3200Mhz i, i tak są z tym problemy, a 2-3 miesiące temu było wszystko okej - prędzej obstawiam ram niż urządzenie Razera, ale to tylko moje przeczucie, jak jednak to nie będzie naprawa tego problemu to się odezwe, jak na razie moim zdaniem temat zakończony.

Rozwiązanie nie podkręcajcie zbyt mocno podzespołów/Reinstall oprogramowania Razer również powinien pomóc

Dzięki wielkie całemu supportowi za pomoc i za taki szybki odzew bo nawet 12h nie minęło a już miałem odpowiedź od dwóch osób z supportu <3