Problem z systemem pochwał

Miałem 4 poziom pochwał i w każdym meczu dostaje szacunkowo 2-3 pochwały (czasem mniej czasem więcej). Natomiast zamiast otrzymać poziom 5 lub utrzymać 4 spadłem do 3. Nie trolluje, nie wychodze z gier, nie wyzywam na chacie. To już któryś raz kiedy tak się stało, wcześniej myślałem, że może za mało pochwał, jednakże wczoraj dostawałem 3-4 pochwały na mecz, a dziś spadłem. Dlaczego?

Tego nie ogarniesz. Blizzard w swojej oczywistej ociężałości umysłowej wprowadza takie bzdury jak system pochwał, później nikt nie wie jak to działa. Miałem dokładnie to samo wczoraj. Grałem z stałej ekipie 8 gier, wiec nikt z zespołu już nie mógł mnie pochwalić, wygrywamy kolejny mecz na koniec widzę „twój system pochwał spadła z poziomu 4 na 3”. Tak z niczego. Nie dostałem nawet ostrzeżenia o raportach, sam wysyłam pochwały chociażby przeciwnikom dla XP.
Totalna bzdura i idiotyzm, co z drugiej strony idealnie wpisuje się z społeczność blizzarda.
U ciebie LOGICZNE powody mogą być 2:
Ktoś cię zgłaszał za coś tam, ewentualnie wcześniejsze wyjście z gry.
Nielogicznych powodów może być 1000, chociażby taki, ze jeffowi za szybko opadl, wiec akurat frustracje wylał na Ciebie😁

Kochanie, ja mam tak, że jak niedostane w jednym meczu chociaż jednej pochwały odrazu spadam na 3lvl, nawet jeżeli w poprzednim meczu dostałam 5 pochwał z czego 3 inicjatwy…
… a że grałam w tym samym teamie, to juz nie miał mi kto dawać pochwał…

ten system jest ułomny, i najbardziej poszkodowani są ci co grają w preamade… .bo jak często dajesz plusa przeciwnikom? a jak grasz w premade to nikt z “twoich” ci go nie da.

często mam też tak, że np jest koneic meczu, zwykel zanim zniknie napis wygrana/[rzegrana i zniknie intro z potga to pochwały juz są rozdane, ale czasem ktoś rozdaje je później, ja też czasem rozdaje je np po kartach bo skupie sie na czymś innym (np na reporcie hehe)

wiec jeżeli w momencie potga nie dostane reportu to w tym momecie znika mi lvl pochwał… CO Z TEGO ŻE DOSTANĘ JĄ 10sek PÓŹNIEJ…