Epic closed beta blizzard fail

Takže moje dojmy za posledních 24h…

Milý Blizzarde a ti, co stojí za tímhle EPIC FAILEM, začněte vracet peníze bo tohle, co jste připravili hráčům za utrpení to je už zločin. Zapomeňme, že na začátku při spuštění se očekává nápor se značným zájmem hráčů a to zvlášť když je to celé podpořeno mediální masáží a reklamou. Už jenom tohle mě zaráží i po zkušenostech s Diablo 3, které mělo taky stejné padání servrů a nestabilitu všeobecně…PROČ???

Takže přijdu odpoledne z práce, mám předstaženo a nikam nespěchám. Cca v 19h to zkusím zapnout. Mám zkontrolované poslední ovladače od NVidia na mou RTX4070Ti, zkontrolován antivir aby mi neblokoval spuštění aplikace apod. Naskočí obrazovka a že jsem 89v pořadí ve frontě na připojení…tak se cca půl hodinu koukám na videa na youtube a kontroluju postup ve frontě. Konečně připojen ke hře a jde se vytvářet postava. Barbar hotov a jde se na to…grafika nastavena a jedeme. Ups něco ani není v pořádku…cutscény jedou hrozně trhaně a najednou kik a jsem mimo hru ve Win11…TAk znova spustit hru připojit se, počkat si ve frontě ( vzpomněl jsem si na nahrávání her na Sinclair z kazety ). Mezitím čekáním si v klidu zaliju kávu, juknu na svět harware na nějaký novinky a čekám…Tak a jsem tam zpět. Cutscénu přeskočím a jdu s barbarem vánicí vstříc dobrodružstvím…a po chvilce zase kik a jsem ze hry venku…ani ne 5min hraní a nazdar. Takže znova celý to martirium čekání a pak opět chvilka hraní a kik…tentokrát to bylo cca 15min. To už jsem nevydržel a říkám si, že to zkusím později po půlnoci až nebudou servry tak přetížený. Dokoukám Červenýho Trpaslíka na PRIMA COMEDY a jdu znova na to…nakonec se připojím za pár minut a kupodivu hra jede a hraju zhruba necelých 20min a pak zase kik a nazdááár. Dost balím to a jdu spát. Ještě že mám v sobotu volno a nemusím do práce, kterou jsem si schválně takhle přehodil abych si mohl zahrát. Tak to zkusím cca po 7h ráno znova a jsem 3 ve frontě…připojuji se a EROR chyba servru…tak to zkusím ještě párkrát a to samé…nakonec mi pak hra ještě drze napíše, že se nemůže spustit, PROTOŽE nedetekoval GPU bez kterého hra nemůže fungovat…WTF. Takže restart a poslední pokus…EROR a servry nefungují. Kašlu na to…tohle je výsledek práce BLIZZARDU, který není schopný zajistit ani pro PLATÍCÍ hráče beta testování. Mým výsledkem jest minimálně přes 3h čekání na připojení do hry a cca přes 30min hraní…to jde ne?!

zdar, nehraješ čistě náhodou v 21:9 ? protože mě se děje to samé… pořád to padá a navíc hlášky typu out of memory a poškozený client a hra… jsem zvědav co budou dělat až to otevřou příští víkend všem…

Zajimave že vas trapí servery a nesere vas rovna cesta po ktere jdete za ručičky pokec s NPC ,ale co čekat od někoho kdo hral d3 kde ho to očividně taky netrapilo.
Čekal jsem ,že sev proberou a rovna cesta tam nebude a kecani s npc taky ne