What the seasons coming to diablo 4 should offer us

Téma 1. sezóny - buff event - sezónna sila ako v s2!
2 nový svet šéfov a šéfovia uberov - NATRVALO
3. aspoň 2 mechanizmy konca hry, ktoré zostanú natrvalo v hre
4 mýtické a jedinečné synergické predmety, ako napríklad amulet na Sorcky Winterglass
5. nové možnosti tvorby - Pozor, temperovanie a majstrovská práca je mechanik na vylepšovanie stavov a predmetov, ktoré si chceme ponechať navždy, nie je to mechanik remesiel
6 členských aktivít nájazdy na bosv a td - členské vojny
7. nová možnosť vytvoriť si vlastný mýtus cez horadic cubu
8. Lepšie odmeny Undercity a Citadel
9. Nové aspekty a nové možnosti stavieb
10. Vyšší tier ako toment 4 a nové inferno udalosti ako heltide - heltide je len jeden mod, ktorý hráči idú
11. Final Factions! napríklad anjelská a démonická
12! diablo endgame Atlas - akým smerom sa zameriam na endgame
13! Žiaden nervák zo žiadnej triedy, je to hra, ktorá by mala baviť všetky triedy a nechať každého, aby si zahral triedu podľa vlastného gusta a nie byť neustále odkazovaný na jednu alebo dve triedy!

blizard, ak toto splníš, hra bude úspešná a v hre sú naozaj chyby, starý kód kde mi píše 200 hráčov čo majú v inventári a v truhle je hlúposť - truhlica by nemala byť obmedzená ale neobmedzene aby si hrac mohol robit sloty kolko chce kolko potrebuje
ano a inych neviem ale uz ma nebavi byt niecim obmedzovany teraz mam 300 penazi a zistujem ze mozem skoncit ono preto, že mi hra nič iné neponúka, je fakt, že keď sa nad tým nezamyslíš, ľudia budú utekať k iným hrám a hromadne, lebo zistia, že je to nuda - Nechceme zážitok diablo 3, chceme nové veci a necháme kreativitu prúdiť tu v rebríčku a hráme arkádový systém – všetci chceme niečo nové