Зараз є можливість об’єднуватись в паті ігрокам з європейських та ру серверів ?
Побігала б на бг з вами. А качати нового персонажа влом та й не настільки багато часу проводжу в грі.
Так, вже досить давно РУ не вважається окремим регіоном, а є мовним клієнтом ЕУ регіону. Тобто персонаж з РУ серверу може бути в паті (рейді) з нами. До нас так долучалися люди і раніше – трохи пограли з нами напряму зі своїх мейнів на РУ, щоб нас подивитися, послухати. Багато хто трансферився до нас назавжди
Пропоную тобі долучитися до нашого діскорду щоб бути вкурсі подій (коли планується збір кудись). Можливо тобі сподобається і ти захочеш трансферитися (або бустанути в нас персонажа).
Ось наш сайт https://www.knaipa.info/
, там внизу є посилання на наш діскорд. Якщо ти не хочеш нікуди долучатися просто зараз але в тебе є якісь питання, мій батлтег lexx#2140
, я онлайн кожен день +/- з 21оо. Можу розповісти про нас в подробицях.
Залишився один тиждень до 8.3. Гарний час приєднатися до нас
Його величність Нзот відчиняє двері Ніалоти вже в цю середу. Плануємо завітати в гості
Ми вже дійшли до самого Старого Бога! Вживу він… ну… не такий уже й страшний) Тому наступного резету ми його обов’язково переможемо. А поки що спробуємо походити по героїчних версіях декого з босів, приєднуйтеся
Я б приєднався, але я за орду)))
Є гільдія за Орду (грають і Класік і рітейл), ось їх фейсбук – https://www.facebook.com/classicwowua/
(в описі є посилання на їх діскорд).
Але якщо надумаєшся за Альянс, ти знаєш де нас шукати
На наступному тижні плануємо розпочати підкорювати мітік Наялоту. Приєднуйтеся якщо шукаєте українське ком’юніті.
Приєднаюсь відразу ж, як матиму змогу нормально грати. Поки що буду продовжувати спостерігати на стрімах.
Ви класні;)
Приємно чути.
Запрошую сьогодні на героїк рейд (і стрім) о 21:40
Вчора продовжили героїк. Недомучили НЗота. Плануємо зробити це у вівторок (завтра). Приєднуйтеся до нашої спільноти!
В гільдії вже тиждень як іде альтопокаліпсис. Дякуючи бафу на +100% до досвіду, альти качаються наліво і направо. Приєднуйтеся до нас! Качайтеся з нами!
У зв’язку з продовженням бафу, спробую таки вкачати персонажа на Тероккарі й приєднатися до вас!
В середу лишили міфічним жукам 3%. Плануємо в неділю добивати. А сьогодні героїк. Приєднуйтеся =)
Вчора вбили Шад’хара! Тепер наш прогрес 5/12
Вчора зробили ачів ран в Наялоту. В неділю плануємо продовжити, ще лишили 3 боси. Приєднуйтеся
Українське ком’юніті - гільдія Knaipa Variativ, успішно розвиваємось з 2014р.
Сьогодні йдемо на міфік Занеш, будемо активно вайпатися. Завтра на міфік Джайну за маунтом (робимо такі рани що четверга). Приєднуйтеся
Шукаєте українську гільдію до Shadowlands? Приєднуйтеся до нас