[A] <Skvadron> Swedish guild-Ravencrest

The following text will be in swedish!

Hej kära gamers, Brewish här! Jag är en av grundarna till en rätt så nystartad guild och med (i mitt tycke) en bra ledning. Vi söker nu fler medlemmar inför den kommande expansionen Shadowlands!

Vårat mål är, förutom att klara HC/Mythic raids, att bli en guild man loggar in för att kunna spela med! Vi strävar efter en bra och rolig plats där vi tjötar, har kul, slår nya mål eller eventuallt failar dom nya målen! Vi vill försöka få till en guild med interna events för att kunna få en något varierad gameplay och skapa en plats där även om man bara kört väldigt lite raiding, får chans att lära sig grunderna! :slight_smile:

Oavsett vilken nivå man är på så hoppas vi kunna få er att trivas. Känner du/ni er intresserade av denna inställning är ni de spelarna vi söker. En guild är inte bättre än sina medlemmar trots allt… Ingen kan allt, men alla kan något! Hoppas vi hörs!

Discord: Brewish#7464

Please note as per the Forum Guidelines, posts on the English Forums must be in English - Welcome, Please Read! - #3 by Aerythlea-2611