[CHAD Draenor Horde] (7/10 M)

[CHAD] (7/10 M)

Vi letar nu efter ett antal dedikerade spelare som inte vill snubbla på målsnöret när vi är så nära CE! Det vi helst söker för tillfället är följande;
Rshaman.
Warlock.
Dh/monk-tank, även dps hos båda klasser.
Mage.
Boomie.
Men tveka inte på att skriva om din main inte är på listan. Alla exceptionella spelare kommer givetvis få visa vad dem går för.

är en relativt nystartad guild bestående av spelare som tidigare spelat på hög nivå och som efter ett break nu gjort comeback i SL. Vi raidar 2 dagar i veckan med fokus på hög raid kvalitet och på att ha kul såklart. Vi förväntar oss att man har en god förståelse för spelet, minmaxar sin gubbe och lär sig av sina misstag. Vi är alltid på jakt efter nya duktiga spelare som känner att ovan lockar. Tveka inte på att ta kontakt med mig via pm eller Battlenet (Nezehran#1114)

Ha en fortsatt trevlig dag!

1 Like

Hi,

Please refer to the forum guidelines in regards to what is allowed on the forums.

Post in English, and English only

Moderators need to be able to read everything you write to make sure it’s not unsuitable for the forums. If we can’t, we have to assume the worst and consider the post a breach of the forum guidelines. Posts not in English are subject to deletion.
Note: an extra version in English is not good enough, as a moderator can’t verify that the non-English text is the same as the English one.