(H) 2/12M Epiphany-Stormscale! En Svensk casual Guild

Tjena gott folk!

Epiphany på Stomrscale (H) fortsätter sökandet efter dedikerade raiders men även PvPare och M+ fantaster. Vi har inga specifika krav på klass/spec utan ser att du hellre lirar det du trivs med!

Vi är en aktiv guild (85-90 unika spelare) med bra gemenskap vilket vi värdesätter högt då vi vill att alla våra medlemmar skall känna sig inkluderande i det vi gör. Likaså på discord där vi spenderar många timmar ihop om kvällarna. Så har du en gnutta sarkasm och dålig humor så kommer du trivas bra med oss! :grin:

Våran raiding progress för tillfället är 2/12M efter första försöket och vi raidar två gånger i veckan. Fredagar 20:30-23:00 och Söndagar 20:30-22:30. För tillfället så behöver vi några DPSer till för att komplettera imo upp raidlaget så är ni 470+ och har stabil dps så kommer ni med stor sannolikhet komma in i raidlaget direkt.

Precis som raiding så är även Mythic+ en stor del av guilden och vi har många som är intresserade av det. Vi har folk som lirar allt ifrån 0-15+ och vi är nu en del som sitter på runt 2-3k rio som gärna vill pusha högre. Är du en tank med hög erfarenhet så är du väldigt eftertraktad! För övrigt så är alla klasser och roller välkomna!

När det kommer till PvP så är intresset något svagare men växer långsamt fram hos många och lär göra det betydligt mer i SL. Vi har Markus Horvath Olsson som kommer vara shotcaller och leda i RBGs så frågor gällande det kan ni ta med honom.

Hör gärna av er till mig eller #GrK21708 om ni har några frågor

Vi har även en horde community för alla svenskar som vill hitta fler att lira med där vi även brukar lägga upp våra runs på kalendern

Epiphany academy

Hoppas vi hörs!

On the English Forums you must post in English as per the Forum Guidelines: Welcome, Please Read! - #3 by Aerythlea-2611

Post in English, and English only

Moderators need to be able to read everything you write to make sure it’s not unsuitable for the forums. If we can’t, we have to assume the worst and consider the post a breach of the forum guidelines. Posts not in English are subject to deletion.
Note: an extra version in English is not good enough, as a moderator can’t verify that the non-English text is the same as the English one.