Ragnaros (PvP) Alliance Reconnections

Igen ő tolja láttam párszor
Hordaban már nincsenek a régi playerek akik vannak maradtak aliban páran
Te karidra is azt írta meg hogy hordaban van :smiley: akikre tudtam rá néztem egyedül kjolbee aki nagyon eltűnt
Vele tartod a kapcsolatot?
Classic amúgy nem lenne rossz csak az a fránya fejlődés …:smiley:

Eyy CMEPTb wie gehts, add mich an discord Prion#7041 and kann spiele, ok? is deine bruder alex tot?

1 Like

u suck…learn to play…espically pvp.

Igen, voltam egy ideig hordás is az évek alatt. WOTLK-ban Bloodscalpon voltam, aztán pandában vissza Ragnára, aztán WOD-ot egy az egyben kihagytam, Legionben újra aktív voltam de most ezt a BFA-t megint skippelem mert nem tetszik, úgyhogy inkább megnézem a classicot akármennyire is szívás lesz a fejlődés meg a 60%-os mount :slight_smile: Csak jobb lenne ha lenne valami community illetve ha legalább arról lenne fogalmam, hogy melyik serverre terveznek menni magyarok :slight_smile:

Character Name: Millenia (Holy Pally) / LadyBlaze (Boomkin NE)
Guild: Godlike
Players: Anyone who wants to say hi and remembers me!

Lelu, Nelf Rogue, Tempus -> Nefarious -> Amicitia
sup

Hey !

Grifin, Human Paladin.

Godiike, Syndicate, Idlewild

4 Likes

Emlékeztek még OralB-re? ha igen, remélem nem keserű emlékekkel… :slight_smile:

Legtöbb régi motorost akit ismertem classicon a Golemagg serveren ally oldalon indít karit

1 Like

Hello fellow ragnaros players! (Best server eu btw)

Bluesilver - Nightelf -Hunter-Falling North

Then…
Holywhisper-Nightelf-Holypriest- Falling north/Aftermath/Imperium

Nice to see you all :blush:

Én emlékszem, szia! :slight_smile:

Hello Harci! :slight_smile: Azért páran gyűlünk már :slight_smile:

1 Like

Nem mondom, hogy nem volt mosoly, amikor a vanillafriends-en megláttam Harci nevét :slight_smile:

(Dama)Gepy is játszik majd, legalább is az addonok feléhez ő tesz fel quickfixet.

Én most a változatosság kedvéért hordában tolom majd warrival :slight_smile: (Golemagg)

1 Like

Hello everyone.
Andora gnome mage
Guild Fatalis
Whats up?

Aurelius, dwarf paladin. Guilds: The Blades, Dominion, moved to Syndicate and then to Amicitia during TBC until it’s untimely demise in WotLK. Server lag ftw Ragnaros.

4 Likes

Hello all, nice to see so many familiar names from my WoW beginning… good old times:)

Nikita - NE - Priest
Elypse - NE - Hunter
Nefarious|Dominion|Syndicate

We are going to play Classic on PvP server, Ashbringer Alliance, can’t wait for 27.08. :+1:

3 Likes

Uvania#21148 if there is some old folks out there.

Jemma | Aerfen
Falling North | Cynical | Syndicate | Idlewild

Christy#2400

1 Like

Nubfold :wink:

Daskepott - NE Male (eeew) Priest

R O N I N, then Amicitia from AQ and through naxx :smiley:

2 Likes