VADI Türk Guildi WotLK için yeni üyelerini arıyor!

Bir guildde olmamaktan bıktınız mı? Kız arkadaşın olmamasından sıkıldın mı? Size ilk konuda yardımcı olabilirim… İstediğiniz her şeyi ve her şeyi yapan, aile odaklı, arkadaş canlısı bir guild olan VADI’ye katılmak için formu doldurunuz

https://forms.gle/DtJ94wGjkAF4oFLx6

Herkese açığız lakin öncelik verdiklerimiz(Social olarak da kayıt olabilirsiniz.):
Feral Cat,
Hunter,
Holy Paladin

Loot Kuralları:

As Kadro bir Loot Council tarafından yönetilir. Loot Council, As Kadro için önemlidir, çünkü baskına en çok neyin fayda sağlayacağını planlamaya olanak tanır. Sınıf Liderleri, kimin neyi aldığını gösteren halka açık bir Loot Listesi oluşturur ve yayınlar.

Sınıf Liderleri, ganimetlerle ilgili her türlü geri bildirimi veya endişeyi memnuniyetle karşılar ve alınan kararlar için gerekçelerini sunmaya hazırdır.

Raid Katılımı:
Raidlerimiz Türkiye saati ile 20:00-24:00 arasında yapılmaktadır. (Gün konusunu hala tartışıyoruz.)

Tüm raiderların, raid başlamadan 15 dakika önce çevrimiçi olması bekleniyor.

Tüm raiderların ilgili ve gerekli sarf malzemelerini getirmesi beklenir.

Her ihtimale karşı tüm Warriorların bir kalkan ve tek elli silah getirmeleri beklenir.

Arada bir raidi kaçırmak sorun değil. Önceden gelemeyeceğinizi biliyorsanız, ayarlama yapılması gerektiğinde lütfen bir görevliye mesaj atın. Bir core raider, progress sırasında ikiden fazla raid kaçırırsa, oyun süresi normale dönene kadar yedek kalabilir.

Raid Sırasında Kurallar:

  1. Raid sırasında, ganimet dağıtımının yanı sıra tüm konularda Raid Lideri son sözü söyleyecektir.

  2. Raid sırasında, ganimet dağıtımı konusunda son sözü ilgili Sınıf Liderleri söyleyecek ve anlaşamazlarsa Lonca Lideri karar verecektir.

  3. Bir reaider geç kalırsa ve bir yedek bulunursa, yerini geç kalan raidera bırakmak için değiştirme yapılmayacaktır.

  4. Raiderlar, eldeki raidden dikkatlerini dağıtmamalı ve raid sırasında ortaya çıkan ve acil müdahale gerektirmeyen sorunlar raid sonrasında gündeme getirilmelidir.

  5. Boss fight sırasında gereksiz konuşmalardan kaçınılmalı Raid Liderinin sesi bastırılmamalıdır.

  6. %100 aktif olun. AFK kalmak, dinlememek, dikkat etmemek, aynı anda başka oyunlar oynamak veya aynı anda film izlemek hiçbir raidimizde kabul edilmemektedir. Dikkatinizi dağıtacak şeylerin olabileceğini ve olacağını anlıyoruz, ancak AFK kalmak, dinlememek, tekrar tekrar dikkat etmemek size karşı bazı yaptırımlara sebep olacaktır. Her raidimizde belirli aralarda molalar veriyoruz, bu yüzden biraz AFK zamanınız olsun istiyorsanız, mola sırasında verebilirsiniz.

Raid İçin Sarf Malzemeleri:
Progress sırasında tüm raiderların sarf malzemelerini getirmesini bekliyoruz.

Bununla birlikte, Sınıf Liderlerine, sürekli olarak sarf malzemeleriyle raid yapmaya gelen akıncıları not almaları ve gelecekteki raidlere kimlerin getirileceği ve kime ganimette öncelik verilmesi gerektiği konusunda bunu hesaplamaları talimatı verildi.

Post in English, and English only

Moderators need to be able to read everything you write to make sure it’s not unsuitable for the forums. If we can’t, we have to assume the worst and consider the post a breach of the forum guidelines. Posts not in English are subject to deletion.
Note: an extra version in English is not good enough, as a moderator can’t verify that the non-English text is the same as the English one.