jak w temacie 4 dzień to samo …można powiedzieć ze już był czas by sie zjeba…ło…GZZZZ blizzard ^^
Niespodzianka? Mam wrażenie, że od dnia premiery serwery częściej są umarte niż grywalne
Taa, może w nocy lub wcześnie rano się jeszcze daje zagrać, ale po godzinach popołudniowych nie ma takiej opcji…
Trochę zaskakujące jest to, że Blizzard wiedział ile kopii gry sprzedał, a jednak nie przygotował infrastruktury na potencjalną ilość graczy. Po prostu firma ma klientów w głębokiej, czarnej, śmierdzącej dupie. Czarnego pijaru ciąg dalszy…
To jest mega żenujące, człowiek przychodzi z pracy i chce popykać w gierkę za którą zabulił dwie stówy , a tu qpa.
Osrać taka grę od niedzieli nie mogę zagrać powinni kase oddać złodzieje jebane.
Szyszki w lesie sobie pozbierajcie a nie raporty. Oddać kasę złodzieje i to na konto bankowe
kolejny dzien, zarty sobie robicie czy jak codziennie po robocie chce pograc i nie dziala a w nocy jak ide spac ta zaczynaja dzialac parodia jakas
to jest po prostu kpina
Zaraz mnie c**j strzeli z tym wszystkim… Niby wszystko juz dobrze a znowu jakiś problem… Tym razem zawiecha na identyfikacji przedmiotów … Następnym razem przemyślę kupno gry Bllizarda bo jak i WC3R i D2R to jakaś kpina jest na starcie …
Dokładnie tak samo mam. Wracam z pracy i chciałbym się nieco odstresować i pograć trochę i zamiast się odstresować to tylko jest mi podnoszone ciśnienie.
ale przezywacie… lepiej wylaczcie te komputery alt+f4. hehehhe.
czekajcie az czas dopelni się i gra będzie w pełni grywalna!