Ekipo Blizzarda, zakupiłem D2R w wersji przedpremierowej podobnie jak całe rzesze innych graczy. Przekłada się to na olbrzymi zarobek dla Waszej firmy, czyż nie?
Z tych pieniędzy należy opłacić wszystkich pracowniów, podwykonawców, prawników, marketing itd. itd.
No ale nie wierzę, że nie stać Was na solidne serwery?!
Od wypuszczenia gry ile razy serwery działały bez problemów?
Osobiście mam czas pograć tylko w niedzielę kilka godzin (czasami godzinę w tygodniu), no ale powiedzmy z 6h co niedzielę.
A ile pograłem rzeczywiście?
Dajmy na to, że z 6h ale od premiery! (bo cały czas serwery nie działają lub inny problem)
Uważam, że należy się nam rekompensata za: 1. Wydane pieniądze 2. Stracony czas
Jak się do tego @Blizzard ustosunkuje?
Kiedy będzie można oddać się rozrywce bez frustracji?
Zgadzam się w 100%
Proszę o odpowiedź gdzie mogę zwrócić produkt…
Na 5 prób zagrania w tym tygodniu tylko raz mi się udało…
W dodatku wersja na ps4 slim to DRAMAT
50sek tworzy grę (na ps5/pc trwa to 2sek)
Do niebieskiego “TP” - portalu wchodzi Ci parę sekund, a nawet i z 8 czasami
(przecież zabiją Cię 3x nim Ci się wczyta ekran, lokacja)
Na ps5 kolega gra - tworzenie gry 2sek
Odpala wersję ze wcześniejszej generacji czyli PS4 - ponad 10 sek tworzenie
Wniosek?
beznadziejna optymalizacja w wersji na ps4,
skoro nawet na ps5 tak długo wczytuje gry w tej wersji z ps4…
GDZIE MOGĘ WYPEŁNIĆ JAKIŚ “WNIOSEK”
O zwrot pieniędzy?
Następnym razem przedłużcie sobie bete i róbcie testy, a nie ludzie po premierze kupili grę, a teraz są BETA testerami ZA DARMO. . .
Tylko człowiek się irytuje
P.S
Kto w ogóle robił te wersję na konsole, pominę FAKT, że nie można podpiąć klawiatury i myszki, ale żeby KURDE nie było CZATU?
Kto tworzył te gotowe komunikaty w czacie na konsolach?
Ktoś kto nigdy w diablo nie grał?
Jeżeli 1x w życiu grałbym w tę grę to po paru godzinach OD RAZU pierwsze co by mi przyszło do głowy to umieszczenie w takim czacie np.
“PROŚBY O TP / WP”
a tam jakieś pierdoły w stylu “MAM PEŁNĄ SAKWĘ” na co to komu ?! kogo obchodzi to, że masz pełny ekwipunek?
Naprawdę, ja nie wierzę, że te grę nadzorowali ludzie z blizzarda…
Wchodzę sobie na Diabelka 2 R i jestem 300 w kolejce. Grzecznie czekam ok 30 min mimo że to jest po prostu chore ze macie takie beznadziejne serwery ( wydalem na gre ok 180 zl). Czad wreszcie moja kolej wlaczam gre wchodze na postac i wypier… mnie po 2 minutach… Zgadnijcie ktory jestem w kolejce aby znowu zagrac … to trzeba zglosic na prokurature jako oszustwo i domagac sie zwrotu pieniedzy za gre