Blizzard - zwrot środków

Ekipo Blizzarda,
od 2 tygodni nie można połączyć się z serwerem. Obecnie jestem 261 w kolejne, po 10 minutach nie ruszyłem się nawet o jedno miejsce. Gra jest niezdatna do grania. Nie jest to jednostkowa sytuacja, problem występuje stale. Tym samym nie wywiązujecie się z umowy jaką z wami zawarłem kupując grę, ponieważ nie mam możliwości grania w nią w trybie multiplayer. Proszę o informację z kim mam się skontaktować w celu zwrotu środków za dwie zakupione wersje gry. Jeśli sprawa nie zostanie załatwiona polubownie, skontaktuję się z rzecznikiem praw konsumenta i założę wam sprawę. Od 20 lat nie widziałem podobnych praktyk i tak niskiej jakości obsługi klienta.

Dokładnie tak trzeba zrobic. Nie mogę korzystac z zakupionego produktu, najpierw rzecznik pozniej zgloszenie do prokuratury jako celowe uniemozliwianie korzystania z produktu. Ja tak robie. Pozdro

Niedziela, godzina 13:55. Pozycja w kolejce 625. Po około 15 minutach nie ruszyło się nic a nic. Dno i pół metra mułu!

Cztery tygodnie temu domagałem się zwrotu środków za grę. Oto odpowiedź.

Roonjamitka
Witaj

Z tej strony GM Roonjamitka. Dziękuję za kontakt w sprawie zwrotu gry Diablo 2 Resurrected.

Jak wiesz zakupy elektroniczne są ostateczne. Oczywiście rozumiemy, że każdy czasami może dokonać błędu - dlatego zwrot gry jest możliwy tylko w bardzo wyjątkowych sytuacjach.

Zawsze staramy się przebadać sprawę dokładnie i spóbować pomóc graczowi który nie jest zadowolony z produktu.

Mowa to o wyjątkach . Sprawdziłam twoje konto bardzo dokładnie jednak obawiam się, że w Twojej sytuacji niewiele będziemy mogli zdziałać.

Podstawowym kryterium zwrotu jest jest ilość czasu spędzona w grze.

Dopuszczamy marginalny czas na prztestowanie funkcjonalności gry jednak w przypadku Twojego konta ilość czasu spędzonego w grze jest zbyt wysoka.

Produkt nie podlega zwrotowi ani wymianie.

Niezmiernie mi przykro ale w tym przypadku niestety nie będziemy mogli pomóc.

Dziękujemy za wyrozumiałość i pozdrawiam serdecznie!
– Iga – GM Roonajmitka –
Blizzard Entertainment

Oczywiście, ze nie będą chcieli oddać pieniędzy! Jakbym był złodziejem tez bym nie chciał oddać. Do rzecznika i jazda z oszustami! Sprawa jest wygrana.