Od dłuzszego czasu nie moglem wejsc na postac w battlenecie wiec grałem off line . Teraz mam komunikat ze konto nie bylo polaczone z battlenet przez 30 dni i mam wejsc tam . I dalej nie moge . A teraz nie moge wejsc ani offline ani na battle net.
Co mam zrobic ??
nie licz ze ktos z tego zalosnego studia ci pomoze. poszukaj przyczyn gdzies na reddicie, partacze z blizarda sami nie wiedza jak dziala ich kod, kod ktory napisali poprzednicy.
Mam ten sam problem. Po dłużej przerwie w logowaniu udało mi się odzyskać dostęp związany z brakiem authenticatora - po kilku dniach ktoś się tam w Supporcie zlitował i odblokował po weryfikacji). Ale co z tego, jak teraz po zaktualizowaniu wszytskiego i autoryzacji
włączam grę, wyskakuje też komunikat, żeby się zalogować online bo mnie nie było ponad 30 dni… Ale właśnie się loguje, bo jak mam to zrobić inaczej - to tak jak z tym authenticatorem - zeby go usunać, trzeba było go miec - a nie działał.Nawet wgrałem Diablo 3 i tam gra się uruchamia (nie było mnie w niej z 7 lat) wiec loguję się, a Diablo 2 nie rusza. Ktoś coś podpowie?