dzień dobry, kupiłem diablo 4 z dodatkiem, jednak w battelnecie widzę tylko że grę mam w bibliotece ale nie pojawił mi się niebieski przycisk “zainstaluj” na koncie sprawdziłem że gra jest zakupiona i proces zakupu zakończony.
Cześć, mam ten sam problem, ale z D2 Ressurected
Cześć, mam dokładnie ten sam problem.
u mnie to samo z warcraft battle chest
To samo z Warcraftem
mam ten sam problem aczkolwiek gre dostalam jako podarunek / gift zamiast przycisku zainstaluj mam ikonki pegi 18 przemoc itd…
jesli znajdziecie rozwiazanie to prosze podzielcie sie ![]()
pozdrawiam
Też mam ten sam problem
Można spróbować zmienić region. wylogowałam się, przy ponownym logowaniu zmieniłam w ustawieniach region z Ameryka (domyślny) na Europa. Właśnie instaluje diablo II ![]()
Wylogowanie z apki. Zmiana regionu na Europę i ponowny login pomogły. Polecam
Już wielokrotnie zgłaszałem ten problem różnymi drogami i do tej pory nikt się ze mną nie skontaktował, włącznie z działem wsparcia. Dlatego opiszę sytuację jeszcze raz. Jeśli ponownie nie otrzymam żadnej pomocy, odinstaluję tę aplikację wraz ze wszystkimi grami i nigdy więcej nie kupię żadnego tytułu na tej platformie. Przepraszam za ton, ale mam już dość.
Po zakupie Diablo IV przeszedłem całą fabułę kilkukrotnie. Następnie kupiłem dodatek Vessel of Hatred. Po ukończeniu dodatku rozegrałem jeszcze kilkadziesiąt godzin online. Po dłuższej przerwie postanowiłem wrócić do Diablo IV, ponieważ zbliża się kolejny dodatek. Ku mojemu ogromnemu zdziwieniu po uruchomieniu gry pojawił się komunikat: „Jeszcze nie można zagrać w Diablo IV”.
Po kilku próbach sprawdziłem spójność plików — wszystko było w porządku, ale gra nadal nie działała. W związku z tym odinstalowałem ją i spróbowałem zainstalować ponownie. Niestety po odinstalowaniu gra wraz z dodatkiem zniknęła z mojej biblioteki. Zmiana hasła nic nie dała, zmiana regionu również.
Proszę o pilną pomoc w rozwiązaniu tego problemu.
Chciałbym ponownie zgłosić problem, który od dłuższego czasu uniemożliwia mi korzystanie z zakupionych gier. Pisałem już w tej sprawie wielokrotnie — w różnych miejscach, na różnych kanałach — i do tej pory nikt nie udzielił mi żadnej odpowiedzi. Taki sposób traktowania klientów jest dla mnie niezrozumiały i bardzo rozczarowujący.
Po zakupie Diablo IV przeszedłem całą fabułę kilkukrotnie, a następnie kupiłem dodatek Vessel of Hatred. Po jego ukończeniu rozegrałem jeszcze kilkadziesiąt godzin online. Po dłuższej przerwie chciałem wrócić do gry, zwłaszcza że zbliża się kolejny dodatek. Niestety po uruchomieniu gry pojawił się komunikat:
„Jeszcze nie można zagrać w Diablo IV”.
Sprawdziłem spójność plików — wszystko było poprawne. Mimo to gra nadal nie działała. W związku z tym odinstalowałem ją i spróbowałem zainstalować ponownie. Po odinstalowaniu gra wraz z dodatkiem całkowicie zniknęła z mojej biblioteki.
Zmiana hasła nic nie dała, zmiana regionu również.
W tej chwili jestem w sytuacji, w której zapłaciłem za grę i dodatek, a nie mam do nich żadnego dostępu. To absolutnie niedopuszczalne.
Proszę o pilną interwencję i przywrócenie dostępu do zakupionych produktów. Oczekuję konkretnej odpowiedzi i rozwiązania problemu — ignorowanie zgłoszeń klienta nie jest akceptowalne.
Do dnia dzisiejszego nadal nikt się zemną nie skontaktował super .