To, że każda gra Blizzarda obecnie przeżywa kryzys życiowy z powodów PRowych to fakt taki jak to, że jutro wstanie słońce. Pytanie tylko czemu skalacie tym samym CoDa. Pierwszy problem, który mam do Was kochany Blizzardzie to fakt, że zakupiłem pełną wersję gry i jako osoba, która była w stanie dać za waszą grę full price liczyłem na bonusy w DARMOWYM trybie Warzone. Dlaczego muszę czekać w kolejkach serwerowych jak każdy randomowy cheater, który założy ente darmowe konto by pognębić normalnych ludzi. Dlaczego gracie na nerwach graczy non stop rotując tryby 3 osobowe. U Was to jak rollercoaster, dziś gram w 3, jutro w 4 a za 2 dni będę grał w 5 bo ktoś od Was wstanie z łóżka z takim pomysłem. Mam do Was podwójny ból d**y o to, że postanowiłem zakupić sporo CP na przyszłość gdyż Warzone jako tryb jest bardzo trafnym pomysłem JEDNAK mój core-tryb to 3 osobowy BR. Odebraliście mi obecnie drugi raz tryb na którym opierałem całą swoją rozgrywkę… bo tak, jesteście nieprzewidywalni. Liczę na stabilizację emocjonalną trybu Warzone i napisanie czarno na białym, które TRYBY SĄ STAŁE A KTÓRE ROTUJĄ NICZYM POSTACIE W PEWNEJ GRZE Z LITERĄ L NA LOGO, bo osobiście mam już tego dosyć i mam coraz większa ochotę wrócić do wielu waszych konkurencji. Pozdrawiam.