Witam, posiadam taki problem. Gdy odpalam grę wyskakuje mi okno " Twój system operacyjny nie jest wspierany"
“Gra nie mogła zostać uruchomiona, ponieważ twój system operacyjny nie obsługuje DirectX12.”
Posiadam aktualną wersję DirectX oraz sterowniki do grafy, Win 10 Home
Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek pomoc.
Lewa zkraszowana nakładka na windows to nie to samo co procesor minimum i3 …miałeś win7 legit za free masz win10 lecisz na piratach to kombinuj…dalej.
h ttps://www.microsoft.com/pl-pl/software-download/windows10%20
jest free
Witam, ja mam z kolei inny problem na który nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi, mianowicie sprawa jest taka że po odpaleniu Kampanii w CoD mam kompletnie zjechaną grafikę, wszystko zamazane fest jak na ultra low, alex nie ma głowy xd. Ale główny problem to to że po góra 2 minutach gra się kraszuje i wywala mnie do pulpitu. I zanim napisze ktoś że mam za słabą kartę albo procek czy coś innego, to dodam że multi warzone i coop działają mi bez problemu na max osiągach, byłbym bardzo wdzięczny za jakieś wskazówki co to może być.
mimo, że rok później, również podepnę się pod pytanie… mam dokładnie ten sam problem z tym, że do odpowiedzi jakiegoś gostka poniżej dodam, że windę mam oryginalną, a parametry kompa grubo wykraczające ponad wymagane.
i10900ka / rtx3080 oc asusa / 32gb ramu /
temperatury w normie
aktualne stery oraz directx12
U mnie to samo od 2 tyg. Win 10, gtx 1650 16ram i3 10 gen. komputer w całości nowy nie ma jeszcze roku. na C mam 70gb wolnej pamięci. Win i karta graficzna zaktualizowane. Tracę już siły na pomysł.