Cod bo 4. PRZECZYTAJ - warto!

Najswiezsze info!!. Wlasnie w tym momencie wystapiol nowy blad: “Blad hostowania lobby”. Czas cyklu od proby polaczenie sie z logowaniem do wystapienia tego komunikatu trwa 25-30s. Blad ten wystapil juz 50siat razy, wiec jestem, juz 25 min w plecy!! xd ide liczyc dalej i jutro dam Wam znac o ile znowu bana na tym forum nie dostane. Szkoda, ze nikt nie interesowal sie moja osoba ja ZADALEM ZWROTU PIENIEDZY rok po premierze tej “nie powiem jakiej” gry!!
Ponizej macie opisane inne dolegliwosci, ktore towarzysza tej grze od premiery!
Podsumowanie 2 i pol roku pracy deweloperow nad tym niedokonczonym projektem z wieloma bledami i bugami od daty premiery:

1. Dlugie czekanie w logowaniu na druzyne, nawet do 6g na zwyklej mapie/
  2. Rozlaczenie serwera, sesja gry jest juz niedostepna, czy poprostu jest przerwa w kazdym mozliwym momencie gry. Nawet z menu logowania moze cie wywalic z butow i bedzie pisalo “sesja gry jest juz niedostepna”! Sesja gry?? Jaka sesja gry jak godzinami czekam w logowaniu a mapy nawet nie widzialem, nawet broni w reku do huja pana nie widzialem!!
  3. Chinczyk NAT nadzorujacy laczenie sie w grupy graczy. Jak ma zkly dzien to cie nie polaczy ze znajomymi.
  4. Spadek kl/s ze 100 do 20 bez zadnej zmiany czy to w grze, czy w systemie. Tak poprostu.
  5. Brak mozliwosci blokowania, czy tez wywalenia z druzyny toksycznych graczy. Zrobilem test i zablokowalem oraz zraportowalem jednego z graczy o “Uprzykrzanie w grze” okolo 500 razy. Pomysicie, ze nie mam co robic?? Otoz to!! Ja czekam na graczy godzinami to mi sie nudzi, wiec zrobilem taki test. Skutki sa oplakalne, raportowany gracz dolacza do meczu, nawet jak ustawisz prywatnosc grupy na tylko znajomych albo tylko zaproszonych
  6. Zglaszanie graczy za uprzykrzanie, czy czity nic nie daje.
    7.Karta graficzna w logowaniu i czekaniu na druzyne, przypomne ze moze to trwac 6 godzin, siega nawet do 90 stopni celcjusza.
  7. Graficznie ta gra nie wyglada zbyt pieknie jak na mozliwosci karty.
  8. Ping to jest loteria. W zaleznosci od szczescia pimg w rozgrywce wynosi od 17 do 200- 400. a moze i wiecej. Tylko zastanawia mnie jedno, po co w takim momencie wgl laczy cie na taki serwer!!??
  9. Kompletny brak graczy na mapach dodatkowych. Mysle, ze predzej karte graficzna spalisz spedzajac czas w logowaniu, niz znajdziesz osobe z tlumu xd
  10. Dodatkowo pojawily sie jaksies dziwne male lagi co minute, moze co dwie. Ping i inne rzeczy nie maja z tym nic wspolnego.
  11. Dzisiaj, czy wczoraj wywalilo mnie z gry w trybie solo i pojawil sie tym razem nowy, lepszy komunikat w stylu “serwery sa przeciazone”. OOO pomyslalem, ze bedzie szal macicy, ze cos lenie smierdzace wkoncu zrobili i beda tlumy ludzi, wiec wchodze na gre, tryb zombi, mapa klasyczna iiiii no i nic przez 10 minut. Po 10 minutach dolaczyla jedna osoba, wiec mam pytanie do leni smierdzacych: gdzie sa te serwery przeciazone i czym?? Chyba tymi duchami co bany na forum dawaja, bo na serwerach tez nikt ich nie widzial, nikt z nimi nie gral i nikt nie wie co jest grane!!
    13.Ustawienia druzynowe, czyli ze maja dolaczac tylko znajomi albo zaproszeni itd ble ble ble bo to kurwa i tak nie dziala!! Mozesz zaznaczycwszystko, ze chcesz srac a i tak debile dolaczac beda do druzyny!!
  12. zapomnialem dodac, ze jak wywali Was z gry niezaleznie w ktorym momencie, to zuzytych eliksirow, czy talizmanow juz nie odzyskacie!! xd
  13. W ubiegla srode, przy logowwaniu do gry 30 ponad razy wyskoczyl komunikat “sesja gry jest juz niedostepna”. Jeden cykl od logowania do rozlaczenia z tej ocjii z ww powodow trwal ok 1, wiec tym sposobem stracilem do 40 minut
    16 W miniony czwartek ok 4-5 razy doszlismy z druzyna do max 10 rundy i wywalilo cala druzyne z powodow blizej okreslonych w punkcie 2. Z tego powodu stracilo sie okolo 2 godziny do 3 godzin.
  14. Takze w minionym tygodniu nie moglem polaczyc sie w druzyne z osoba, z ktora ostatnio grywalem w ta bardzo nie fajna pod ww wzgledami gre. Tym razem Chinczyk NAT chyba nie maczal w tym Swoich palcow, poniewaz wyskoczyl inny komunikat w stylu, ze nie mozna sie polaczyc, No coz, wiec nie poddawalismy sie i poprostu wyszukiwalismy gre na tej samej mapie. Ja dostalem jedna osobe a owy moj przyjaciel nikogo nie znalazl i nie dolaczyl do mnie, ani ja do niego. Takze jesli chcecie pograc razem ze znajomymi, to mozecie czasami nie pograc!!