Cod mw update 1.20

Mam problem z pobraniem najnowszej aktualizacji, wyświetla się napis Finalizowanie już od 5 godzin, próbowałem odświeżać komputer, uruchamiać battleneta jako administrator, zmienić nazwę folderu cod mw nic nie działa.

4 polubienia

mam tak samo, akutalizacja nie chce mi wg ruszyć

5 polubień

mam to samo jak zwykle przy aktualizacjo pobiera jak krew z nosa nie ma znaczenia który serwer a pobiera 100 kb/s

3 polubienia

Mam podobnie tylko u mnie przy zmianie regionu przez chwile jest maksymalnie 2.5MB/s a później spada do 150KB/s lub 0. Aktualizacje próbuje pobrać od około godziny 12:00 i z 30GB zostało jeszcze 20GB

U mnie to samo, blizzard to gówno, już to kiedyś mówiłem i mówię teraz. To powinno być zlikwidowane. Nigdzie nie ma takich problemów. Steam śmiga aż miło, nigdy się nic nie zacina, a blizzard to syf. Tyle w temacie.

1 polubienie

Dodatkowe po aktualizacji poprosiło mnie o połączenie konta activision z kontem blizzard po czym straciłem cały progres w grze i zakupiony karnet. Więc jeśli was też o to poprosi to nie róbcie tego.

2 polubienia

Ściek z którym nic nie zrobia bo po co nabija sobie jakas statystyke graczy online czy ki chuj

W tym momencie z serwera z USA leci mi aktualizacja z prędkością ok.8-9MB/s więc polecam, bo w ciągu pół godziny ściągnąłem więcej niż przez wcześniejsze 7h…

Ich servery nie wytrzymały, chwalą się 5 mln graczami ale nie dostosowali infrastruktury :slight_smile: ostatnia aktualizacja wysypała grę. Albo to naprawią albo niech oddają pieniądze