Mam problem z pobraniem najnowszej aktualizacji, wyświetla się napis Finalizowanie już od 5 godzin, próbowałem odświeżać komputer, uruchamiać battleneta jako administrator, zmienić nazwę folderu cod mw nic nie działa.
mam tak samo, akutalizacja nie chce mi wg ruszyć
mam to samo jak zwykle przy aktualizacjo pobiera jak krew z nosa nie ma znaczenia który serwer a pobiera 100 kb/s
Mam podobnie tylko u mnie przy zmianie regionu przez chwile jest maksymalnie 2.5MB/s a później spada do 150KB/s lub 0. Aktualizacje próbuje pobrać od około godziny 12:00 i z 30GB zostało jeszcze 20GB
U mnie to samo, blizzard to gówno, już to kiedyś mówiłem i mówię teraz. To powinno być zlikwidowane. Nigdzie nie ma takich problemów. Steam śmiga aż miło, nigdy się nic nie zacina, a blizzard to syf. Tyle w temacie.
Dodatkowe po aktualizacji poprosiło mnie o połączenie konta activision z kontem blizzard po czym straciłem cały progres w grze i zakupiony karnet. Więc jeśli was też o to poprosi to nie róbcie tego.
Ściek z którym nic nie zrobia bo po co nabija sobie jakas statystyke graczy online czy ki chuj
W tym momencie z serwera z USA leci mi aktualizacja z prędkością ok.8-9MB/s więc polecam, bo w ciągu pół godziny ściągnąłem więcej niż przez wcześniejsze 7h…
Ich servery nie wytrzymały, chwalą się 5 mln graczami ale nie dostosowali infrastruktury ostatnia aktualizacja wysypała grę. Albo to naprawią albo niech oddają pieniądze