Nie ukrywam, że Call Of Duty Modern Warfare Warzone była pierwszą od dawna grą strzelanką typu FPS która przypadła mi do gustu.
Niestety najbardziej grywalny tryb w którym można było się spotkać w większej grupie znajomych zamiast zostać urozmaicony (Grabież dla 2 O.K., Grabież dla 4 O.K.) został ścięty jedynie do opcji gry parami.
BR we 4 to już jednak nie to samo, bo gdy z drużyny ocaleje 1 lub 2 graczy pozostali czekają i się nudzą. No a sama rozrywka ze względu na brak respawn’ów jest też bardziej stresująca.
Duży minus i strata. Może jednak ktoś pomyśli o przywróceniu Grabieży dla 4 graczy a rozwoju nawet do większych 5 osobowych drużyn i w drugą stronę - o Grabieży do wersji Solo?
Mi też brakuje grabieży dla 4 osób. Przez tygodnie zbieraliśmy kontakty od ludzi którzy graja grabież i teraz są tylko 2. Dwójki są ok ale 4 są jeszcze bardziej ok. Niech wrócą.
Graliśmy tylko grabież ze znajomymi , team 4 osobowy ,było super. Zgadzam się z wami bo teraz kiedy weszły tylko dwójki praktycznie gra się dla nas skończyła. Czy to taki problem zrobić duo i quad ,w br jakoś dało rade zrobić różne tryby.
Sytuacja związana z wirusem jest już wystarczająco mocno smutna. Czemu sprawiliście że tego smutku jest na świecie jeszcze więcej? Czemu razem ze swoimi dorosłymi już kolegami nie mogę stworzyć w grze zespołu niczym Drużyna A? Czemu daliście ograniczenia do dwóch osób w trybie grabież i kiedy zamierzacie to naprawić, aby słońce znów wyszło zza chmur i przyniosło nam trochę uśmiechu na nasze smutne twarze?
Macie racje zepsuli grę zabierając nam możliwość grania w 4-os. składzie totalna głupota żeby grać w 4 wymuszacie na granie w trybie BR.Brawo wy Ja i Moi ludzie przestajemy grać przez wasze zajebiste pomysły
Mam takie samo zdanie.
Brakuej grabieży dla 4 osob a nawet i paczka po 5. Bawilem sie swietnie z kumplami i sasiadami grajac tym trybem.To byla prawdziwa walka o kase! Sporo emocji i zabawnych sutyuacji, wspolpraca i wola walki…a teraz lipa. Moge zagrac tylk oz 1 znajomym a reszta co ?Wiadomo jedni graja lepiej inni slabiej i ci slabsi uczyli sie od nas grajac w wiekszej 4 osobowej grupie.
Mam nadzieje ze to wroci.
Skoro BR jest 4,2 i 1 osobowa to takei same tryby powinny byc dla Grabiezy.
Zdecydowanie Grabiez!