CoD to wysypisko cheaterów.
A wy nic z tym nie robicie. I nikt mi nie wmówi, że ma sila bo go nie ma jak nie ma hacksów.
Macie ludzi za idiotów. 400 mil sprzedanych gry z tego kilka tyś to uczciwi gracze. A reszta to chłam nie gracze.
Ale jak kasa jest ważniejsza od graczy to powodzenia, a nie będzie graczy nie będzie kasy. Oby to się spełniło. Tak jak DICE kary i brak graczy.
Nie umiecie stworzyć antycheata. A wogóle legalnie jest sprzedawany cheat nikt tym się nie interesuje dziwni jesteście i chciwi na kase.
Gdzie są tryby dominacji bez miksowania?
Jak można na konsoli walić hedy za hedem. Nie ma szans z PC.
Wywalić konsole do swojego świata. PC z PC uczciwa gra.
Bardzo dobrze piszesz. Ja też mam już dosyć gry miedzy platformowej. Nie wiem kiedy mnie zabija cziter a kiedy konsolowiec, bo jak patrzę killcam to ci i ci zabijają tak samo. Jest aimassist na głowe i tyle. Dlaczego na myszkę nie dadzą żeby było po równo. Tak samo opcja wyłączenia gry międzyplatformowej jest zbyteczna, ponieważ nie działa. Pracują tam tylko sami idioci którzy grają na padach i tyle.
w to sie nie da juz grac . na cale szczescie juz niebawem dadchodzi BETTLELFIELD i nareszcie pozuce ten s_f
Ja też już mam dość tej gry , dzisiaj już nie wytrzymałem nerwowo mam wrażenie że połowa graczy to cheaterzy jest to dobrze widoczne na powtórkach , żeby dotrwać do połowy meczu to trzeba mieć szczęście aby nie natrafić na skur…a. W jednym meczu natrafiliśmy na drużynę w której każdy z członków miał po 20-35 zabitych (czyli jedna drużyna zabiła wszystkich) gdzie się nie obrócił tam padał trup. Ta gra mi już obrzydła.
przez te haki juz wiecej nie kupie produktow tej firmy
Drogie Activision po bardzo długim czasie grania w Warzone muszę potwierdzić słowa użytkowników że tą grę opanowała plaga a raczej już Pandemia oszustów co psuje grę a można ich spotkać naprawdę szybko wystarczy odpalić tryb Krwawa Forsa lub Królobójca gdzie celowniki przeciwników po prostu skaczą od jednego do drugiego gracza bo masterują bronie na nowym koncie, po za tym granie w solo BR to już kompletna żenada bo mając na sobie ghousta i zimną krew koleś wie gdzie jesteś choć od pięciu minut siedzisz w kiblu.
Jeśli wasza firma nie zrobi nic co do Cheat"erów i tylko będzie banować puste konta a nie naprzykład przy tym blokować ip lub ip płyty głównej lub karty graficznej to ta fala nigdy się nie zmniejszy. Bo jeśli nowy system anty-cheat nie da rady zobaczycie totalny spadek graczy a jeszcze jedna kwestia dajcie w końcu wyłączyć Crosplay na PC bo na przykład ja nie chcę grać z ludźmi co grają na konsolach tak jak wielu moich znajomych.
Pozdrawiam.
I niech zlikwidują ten debilny Samolot Bojowy, toż to ma taką siłę rażenia, ze często gęsto przechyla szalę zwycięstwa na drużynę, która ma to badziewie.