Po kliknięciu Graj gra się uruchamia i po chwili znowu pisze Graj. Jak to naprawić?
Podbijam pytanko
reinstall gry
zaaktualizowanie sterowników
naprawa plików gry nic nie pomogło
Jeśli masz jakiegoś antywirusa to go odinstaluj
Mam to samo na PC aktualizacja 1.36. Komuś udało się rozwiązać problem?. Antywirus odinstalowany bez zmian.
Udało się komuś rozwiązać ten problem? Reinstall sterowników i gry nie pomaga już brak mi pomysłów.
Witam
Poradziliście sobie z tym problemem?
Bo ja nie mogę znalezć rozwiązania…
Jak ktoś coś wie prosze o info
Pozdrawiam
Witam. Też mam problem z wyłączaniem na wersji gry 1.37. I z każdym wyłączeniem pojawia się nowy plik tekstowy pod nazwą gpu_crash-2021_05_22-22_37_19 w C:\Users\Konrad\Documents\Call of Duty Modern Warfare\report\gpu
To są jakieś jaja… Mam Warzone na PC i przy wejściu aktualizacji do sezonu 3 ( jeszcze przed premierą CW) nie mogłem odpalić gry. Nie pomagało nic, gra się uruchamiała w menedżerze zadań i tyle. Po update do sezonu 4 wszystko wróciło do normy. To samo mnie spotkało przy poprzednim sezonie więc czekałem spokojnie do update na kolejny sezon. Tym razem nic z tego, nadal sie nie odpala.
I co tam dziala Ci juz?
Podbijam, ten sam problem - próbowałem już wszystkiego i nic… Ktoś wie o co chodzi?
Też dołączam się do pytanka,
Re instal,
Nowe sterowniki,
Włączanie i Wyłączanie Battle,
Coś we właściwościach zmieniałem z googla (poradnik) , nicc… Jak ktoś coś wie niech da znaka
Ten sam problem.
Próbowałem:
- reintall gry
-reinstall inny dysk HDD
-unistall antivir
-aktualizację sterowników
dalej nic, od poprzedniego sezonu to samo.
I jak? macie sposób? Mam to samo dokładnie, dziś zainstalowałem 1.41 wersja.
dodam że wszystko inne mi działa, nie jest to kwestia sterowników, za słabego sprzętu itp
Tez mam taki problem … gram raz na rok. I jak nie jakis Bayou wolf to po wcisnieciu graj nic sie nie dzieje , a przez chwile widze , ze Trwa rozgrywka… i po chwili moge znowu kliknac Graj. Mam dosc jak jest tu jakis Gm oddawajcie kase i bierzcie te zjebane gry.
Hej mi pomogło włączenie optymalizacji pełnoekranowej oraz ustawienie w menadżerze zadań piorytet powyżej normalny
ten filmik tłumaczy krok po kroku co zrobić
https://www.youtube.com/watch?v=KIOcWKplU5Y.
delate dot