COD Warzone update 27.03 80gb?!

Witam. Pobieram aktualizację do COD Warzone 1.18.0.
Czy ona naprawdę waży tyle co sama gra? Battle.net pokazuje mi 80gb aktualizacji, a prędkość pobierania jest tak ogromna, że za miesiąc może mi to się pobierze… Jest może gdzieś instant link do update?

5 polubień

Witam, mam ten sam problem. W aplikacji pokazuje mi 14,72GB do pobrania a prędkość zerowa…

Nie udało się pobrać plików z Battle.net.
Kod błędu: BLZBNTAGT000008A4

Witam, o co chodzi z tymi transferami? Serwery przeciążone czy co? Światłowód 300 mega i prędkość pobierania 14kb/s. Sama gra pobrała się w kilkadziesiąt minut wcześniej.

1 polubienie

Mam dokładnie to samo, kupiłem cod MW do zainstalowanej już cod WarZone i teraz licznik sciagania stoi i w dodatku w warzona tez grac nie moge…

Mam identycznie światłowód 300 mega a predkosc stoi w miejscu. Od dwoch godzin próbuje to rozwiązać i nic . PRZYDAŁA BY SIĘ JAKAŚ OFFICJALNA ODPOWIEDZ :slight_smile: :slight_smile: Nie po to czekam tyle na aktualizacje żeby teraz takie cyrki były że nie chce się pobrać. CZEKAM NA NAPRAWE

Z góry mówię że wszystko z moim internetem dobrze . Próbowałem pobrać inną grę z battle netu (black ops 4) i pobierało się normalnie z prawidłową predkościa.

Problem ma chyba cała europa…
Blizzard Battle.net reports

@Flasky @BlizzardCS @nathan5661 I’m having same issue. Tried everything in all forums and your website. Nothing seems to work
2020-03-27 18:47:20

@LynnyBloop @BlizzardCS Are you having issues with IOS13 updating Hearthstone? It gets to the end and then stops, and tells me I need to go to the store to update it and then restarts and takes nearly 30 minutes to dl. I’ve tried install 3 times and I’m a bit frustrated. #HearthstoneUpdate
2020-03-27 18:42:25

@Farroxxx @itzzAnDo @BlizzardCS I think the european server is down. I changed it to the american server and the update finnaly started downloading. But the downloadspeed is fkn slow asfq.
2020-03-27 18:04:35

@Xtommycfc @ATVIAssist @BouchonT The update for COD is downloading at 50kb/s on a 300/300 fiber line on the battlenet launcher. Blizzards own products downloads just fine but COD is insanely slow. Do you have server issues?

to tylko część z wypowiedzi…pozostaje czekać :confused:

to jest jakaś kpina !!! brawo Blizzard !!!

max. 190KB/s Jakaś MASAKRA

jak pobierałem rano to miałem 21Gb i pobierało 6mb

Mój update też ma 80gb, nigdzie nie ma rozwiązania!
Teraz nie wiem czy to problem blizzarda czy folderu z grą

Ja mam 85gb do pobrania… Pominę to, że idzie jak krew z nosa…

Czy ich bóg opuścił?!!? 183 GB?!?! do pobrania?
I jeszcze połączenie zrywa co kilka sekund! Blizzard dałeś dup@!

Windows 10: aktualizacja Defendera powoduje nowe problemy. Nie działa Secure Boot. to świeże info z 26.marca .tknęło mnie bo pokazuję całkiem ładne pobieranie a nie pobiera stoi w miejscu jakby coś blokowało.
Ja u siebie wyłączyłem defendera na moment i zaczęło aktualizację 1.18 pobierać normalnie. U mnie pomogło może u was też …
pozdrawiam