Czemu narzekacie na tą bedną grę? Ja czekałem od więcej niż kilku lat, żeby pograć w taką niesamowicie ekspresyjną grę z nowym wyglądem… jak za długo cezkacie w kolejce to se włączcie filmik o śmiesznych kotach na youtubie!
Bo jak sie płaci spore pieniądze za produkt to sie tez oczekuje działającego produktu
Witam, gram w D prawdopodobnie więcej niż masz lat, bo wychowałem się na D1, gra jest spieprzona pod tyloma parametrami dla gracza, że w sumie nie wiem o co im (BlizzN) chodziło, dodanie grafiki wygląda ładnie , ale podobne anime mam na Netflixie i nie muszę męczyć klawiatury, spierdolili boską grę do końca. Żałuję wydanych pieniędzy i NA PEWNO nie kupie D4.
Tak jak opinia przedmówcy, gra nadaje się do kibla i nic więcej, wstyd i żenada !
jak ktos z ACTIVISION to czyta to prosze nie robic wiecej aktualizacji a najlepiej wrocic do poczatku gry bo wtedy dzialalo bez problemow a teraz co nowa aktualizacja to bardziej spierdolone nie da sie grac przy 1-5FPS i PING 500-999 no chyba ze mi kupicie nowego kompa
Aktualnie “Blizzard” to cień niegdyś istniejącej firmy, która miała wizję, plan, pomysł i wyczucie. Aktualnie to śmieć żerujący na portfelach nowych graczy. Tyle w temacie, dziękuję i pozdrawiam.
bo jak za to badziewie nie płacisz to nie pograsz … p2w … standard blizz idzie na dno