Witam
Czy wersja konsolowa (jak w Beta) będzie pozbawiona opcji tworzenia niestandardowej gry widocznej w lobby dla innych graczy?Gra wygląda świetnie i fajnie się gra, jednak bez tego sama rozgrywka mija się z celem
D2 opiera się głównie na handlu i swobodnej kooperacji z innymi dokładnie jak w wersji BETA na PC (Jest to fundament i fenomen tej gry) Pozdrawiam
Siema,gram głównie singla, ale jak najbardziej tych opcji nie może zabraknąć na konsolach. Jak i również wielu innych, wersja na konsolę jest o wiele bardziej w tyle niż wersja Pc. Nie można też zapomnieć o interfejsie który jest na pierwszej linii frontu. Ekwipunek na cały ekran, nie wiedząc nic jak go włączysz,bzdura. Powinniśmy ostać więcej opcji dostosowania interfejsu, jak np. możliwość wyłączenia paska życia potworków,tak aby były wyświetlane tylko na górze. I np. po co są wyświetlane od razu nazwy przedmiotów gdy walczysz z potworami, to wszędzie są nazwy przedmiotów które dropią. Jeżeli ustawiłem sobie, że mają się pokazywać gdy nacisne L1 to tylko wtedy powinny się pokazywać. I wiele innych.
D2R kusi zakupem, jednak na moim GTX960m/i5-6300HQ obawiam się fps w okolicach 25.
Pozostaje mi PS5. Jednak bez wsparcia myszki i klawiatury granie na padzie Wg mnie poziom hell, czy całe HC na padzie to masochizm
Padem sie gra lepiej niz mysza
Jak wpisałeś kod ???