D2R oczekiwanie na logowanie

O co chodzi z tym czekanie na zalogowanie się do gry? Nie po to człowiek płaci tyle pieniędzy żeby teraz oglądać na monitorze jesteś 140 w kolejce. Kiedy Blizzard coś z ty zrobi bo jest to w ręcz śmieszne. Oszczędzacie kasę na serwerach?

4 polubienia

10 minut, nawet o jedno miejsce kolejka się nie zmniejszyła. Co za szajs.

2 polubienia

Wróciłem do domu, pomyślałem, że na godzinkę sobie zagram. Włączyłem D2 i zauważyłem, że jestem 126 w kolejce. Poszedłem zrobić kawę by umilić sobie te fantastyczne chwile czekania :slight_smile: Gdy udało się w końcu zalogować kawy już nie było ale cóż. Teleport na kamienne pole potem po nogę potem teleport powrotni po księgę , otwarcie krowiego poziomu, zabicie jednej grupy krów i piękny napis mówiący o tym, że moje połączenie z serwerem zostało przerwane…powrót do ekranu startowego i tym razem ponowna informacja, iż jestem 175 w kolejce. Polecam.

3 polubienia

Wy się “cieszcie” że macie kolejki,
NA Ps4 jest napis “brak połączenia z internetem” od 8 RANO
W DODATKU

na ps4 TWORZY GRĘ 49-51SEKUND
bez ssd nie da się w to normalnie grać (z ssd 11sek-12)

DO “niebieskiego TP” bez ssd potrafi wchodzić 10sek (zginiesz 2x przez ten czas nim ci się wczyta ekran)

to jest po prostu jakieś KPINY
@BLIZZARD GDZIE MOGĘ ZWRÓCIĆ TEN “PÓŁ-PRODUKT” ?
Gdzie się robi reklamację?
To są jaja jakieś, 5x próbowałem pograć w tym tygodniu i tylko raz mi się udało…

Nie pamiętam kiedy spotkałem się z czymś takim w grach, KPINY

1 polubienie

ja również od rana próbuje sie zalogowac na ps4 i ciagle wyswietla sie informacja ikona : łaczenie z battle net i infomacja : wystapił błąd podczas komunikacji z serwerami . sprawdz połączenie z internetem i spróbuj ponownie ---------- sprawdzone i wszytsko u mnie smiga z wifi ale brak mozliwosci grania od rana jest naprawde irytujaca i pozwolilem sobie napisac na forum ten komentarz. Prosze o informacje czy to dzis taka sytuacja ma miesjce na ps4 i czy to sytuacja chwilowa 1-2 dni?

1 polubienie

U mnie podobnie - 282 w kolejce i brak jakiegokolwiek postępu. Odnoszę wrażenie że Blizz stara się nas zniechęcić do korzystania z ich produktu, za który nota bene zapłaciliśmy.

Dla mnie chwilowo są to zmarnowane pieniądze

1 polubienie

Wchodzę sobie na Diabelka 2 R i jestem 300 w kolejce. Grzecznie czekam ok 30 min mimo że to jest po prostu chore ze macie takie beznadziejne serwery ( wydalem na gre ok 180 zl). Czad wreszcie moja kolej :wink: wlaczam gre wchodze na postac i wypier… mnie po 2 minutach… Zgadnijcie ktory jestem w kolejce aby znowu zagrac … to trzeba zglosic na prokurature jako oszustwo i domagac sie zwrotu pieniedzy za gre

1 polubienie

Kolejka 345… super :expressionless:

1 polubienie

Chyba administracja nie sikała z rana na to co się dzieje… człowiek wydał fortunę na grę którą miał już od 20 lat. Uwolniłem się na 20 minut od ostatniego bosa w życiu, potężnego demona pożeracza mężów, a tu … 270 w kolejce, Kpina to grube niedopowiedzenie. Jako gówniarz w PRLu nastałem się w kolejce za rodzica a teraz takie bagno… ŻAL

1 polubienie

Powiedzieć, ze to są kpiny to mało. Wydaje człowiek niemałe pieniądze na przeróbkę gry którą kupił już 20 lat temu i nawet nie może zagrać. Przecież to jest jakaś paranoja. Jak można wydać grę nie będąc przygotowanym na to, że będzie takie obłożenie serwerów. Co chwilę są z tym cholerstwem problemy. Jak nie wyłączone serwery to jestem 3407856934867 w kolejce, żeby móc zagrać w coś za co już dawno zapłaciłem.

Masakra i porażka. Nie dam się więcej nabrać na ściemy tej niegdyś najlepszej firmy! DNO!!!

1 polubienie

Kpina to jest mało powiedziane. Od wczoraj tj. 16.10.2021r. kolejki, 1-3 w kolejce. Wyrzuca z gry, trafiasz na koniec kolejki. Przeładowane serwery. Czy oszuści którzy wzięli ponad 240zł za licencję przerobionej gry z przed lat nie mogli temu zapobiec? Przecież wiedzieli do samego końca ile licencji sprzedano. Teraz udają, że są zaskoczeni ilością graczy? Dla mnie to jawni oszuści, których nie obowiązują żadne przepisy prawa. Nawet nie poniosą konsekwencji bo zapisali wszelkie kruczki w swoim OUW. W d…pie mam OUW, chcę dostępu do GRY o każdej PORZE DNIA I NOCY!!!

U mnie to samo, ponad 300 osob w kolejce zeby zagrac online… bede zadal pieniadze swoje… to kpiny z pogzebu

Najpierw Rzecznik praw konsumenta a pozniej prokuratura celowe uniemozliwianie korzystania z produktu ktory sie zakupilo. Walczcie

no kurwa już mam dosyć czekasz godzinę a potem wypierdala cię i czekasz od nowa kogoś pojebało do reszty

człowieku ogarnij te przeklenstwa, zachowujesz się jak kmiot z wiochy podrzędnej!