Hej,
Jako że to jest nadal beta, to mam cichą nadzieję na to, że moja sugestia może być jeszcze możliwa do zrealizowania. Otóż, gdy mam na swojej postaci założony np.: miecz + tarczę i w ekwipunku mam tarczę, którą chciałbym porównać z obecną, to po przytrzymaniu SHIFT pokazuje mi też broń. Czy można byłoby to jakoś zrobić bardziej intuicyjnie? Doceniam fakt, że wprowadzono tą funkcję, ale myślę, że o niebo lepiej porównywałoby to na zasadzie offhand/offhand czy też mainhand/mainhand. Ewentualnie gdy postać posługuje się bronią w obu rękach, to wtedy dopiero dawać porównanie na obie. Tak to jednak jest trochę kwadratowe, niby wygodne porównywanie dodane, ale jednak tak trochę niewygodnie moim zdaniem.
Dodatkowo chciałbym zauważyć, że w przypadku najemników, to w zasadzie poruszają się identycznie jak wcześniej jednak napotkałem jeden problem, gdzie najemnik gdzieś mi utknął w jakiejś ścianie i po przejściu dłuższego dystansu nie respił się obok mnie, tylko kompletnie znikał i dopiero teleportacja do miasta i przywoływała go do mnie. Może to problem tylko u mnie, ale jeżeli nie to warto byłoby się pochylić nad tym.