po próbie włączenia wyskakuje komunikat " w aplikacji wystąpił nieoczekiwany błąd" o co może chodzić ? nr błędu CD0A45CD-B053-4B5E-9E22-7E7D50C4C9D4 battle net instalowany na nowo, D2R tak samo???
Mam dokładnie taki sam problem.
Wczoraj gra działała, dzisiaj już nie. Przy próbie włączenia pojawia się komunikat “wystąpił nieoczekiwany błąd” i nic nie da się z tym zrobić. Gra przeinstalowana, wciąż to samo. U mnie kod błędu to, ale z tego co widzę przy każdym uruchomieniu pojawia się inny numer:
4E71760E-1610-442E-94AC-90A5DC4AF51D
Dajcie spokój. Zero jakiejś informacji. Mam ten sam problem. Nawet nie odpaliłem gry a ogarnąłem sobie wolny weekendzie żeby przytrolic. Niech ktoś da znać jeśli mu się uda obejść jakoś ten błąd. Pozdro
W aplikacji wystąpił nieoczekiwany błąd : F6C555CE-0E8C-4D12-854A-DB47827C48C9
możliwe jest to ze mam za stary procesor?
moj procek:
Procesor AMD Phenom™ II X6 1075T Processor, 3000 MHz, Rdzenie: 6, Procesory logiczne: 6
@Tomasi ustaw się Panie w kolejce. Armia graczy ma ten sam problem, a Blizzard ma na to wyjebciane po całości.
Miejmy nadzieje ze panowie z blizzarda ogarną w końcu ten temat bo nie wszyscy posiadają nowe komputery. Pytanie ile można czekać jeszcze na naprawę?
Według mnie to nie ile czekać a ile osób kupi nowe kompy , bo jak to wprowadzą to nikt nie kupi komputerów więc możliwe ze przyjdzie taki pomysł ze skoro gra jest taka cool i działa i na nowym i starym sprzęcie to może wprowadzić abonament strach pomyśleć
Film błędu film mojej nowej zakupionej gry
Obym się mylił, ale myślę, że nic z tego nie będzie…
Odpowiedz na zaistniały problem od Blizzarda w filmie poniżej w komentarzu:
Cytuję "…Rozumiem, że kontaktujesz się z nami w sprawie problemu z uruchomieniem gry.
Twój procesor niestety nie spełnia minimalnych wymagań systemowych lecz obecnie prowadzone są prace nad włączeniu do wsparcia procesora, który posiadasz. Wydanie tej aktualizacji może jeszcze potrwać kilka dni lub tygodni. Jesli nie chcesz czekać na aktualizację to prosimy o odpowiedź w celu zrefundowania zakupu.
Mam nadzieję, że przekazane informacje pozwoliły wyjaśnić zaistniałą sytuację…"
Open beta działała mi normalnie więc wczoraj kupiłem D2:R i mam ten sam błąd. Manianę odwalili z Zamieci balasy…
Mi udało się włączyć chociaż xd po filmiach wstępnych gra się sama wyłącza. i tak samo jak u was nastąpił nie oczekiwany błąd aplikacji, mimo że mój procek ma AVX , sterowniki wszystkie aktualne i lipa
Po całodniowej kombinacji udało mi się uruchomić Diablo .
Pobrałem Driver booster free i pomogła aktualizacja sterowników które miałem zaktualizowane.
Ja tak samo zrobiłem i nic nie pomogło. Wciąż nie zagrałem ani minuty od dnia premiery. Twój procesor obsługuje AVX?