Czy w diablo 2 resurrected będzie można grać postacią bez rozszerzenia lord of destruction
Prawdopodobnie masz na myśli “Czy w Diablo II w wersji klasycznej będzie można grać postacią bez rozszerzenia Lord of Destruction, używając klienta Diablo II: Resurrected?”. Bo do gry w wersję Resurrected będzie raczej wymagany zakup Diablo II: Resurrected.
Nie mamy jeszcze informacji na ten temat, niemniej jako, ze Diablo II: Resurrected zawiera tak podstawową wersję gry jak i rozszerzenie, to raczej wymagane będzie posiadanie obu, aby używać wersji klasycznej w ten sposób.
Dziękuję za odpowiedź. Dokładnie chodziło mi o to, że grając czarodziejką postacią bez rozszerzenia mogłem przywoływać hydrę za hydrą. A już grając tą postacią z rozszerzeniem hydrę można przywoływać po upływie jakiś 3 sekund co mi nie pasowało. I z tąd interesuję się tym tematem bo grając w niedalekiej przyszłości w D2 resurrected chciałbym rozpocząć grę czarodziejką bez rozszerzenia LOD , oczywiście mogąc podziwiać odświeżoną grafikę, bo przecież po to się tą grę kupuje.
Hej stig! Zgodnie z informacjami dostępnymi publicznie po ostatniej fazie testów Diablo 2: Resurrected, gra będzie oferować opcję stworzenia postaci bez dodatku LoD (czyli bez Runów, zmienionych właśnie czarów itp.). Są to jednak jak na razie wciąż tylko spekulacje oraz informacje z wczesnej wersji testowej, które mogą ulec zmianie. Musimy po prostu wszyscy czekać na kolejną fazę testów i już bardziej potwierdzone, oficjalne informacje
Witaj Morgvarzord! Bardzo dziękuję za info. Mam nadzieję, że tak będzie, bo przyznam szczerze ,że mocno się zastanowię nad kupnem tej gry, jeśli nie będzie możliwości grać postacią bez rozszerzenia. Pozdrawiam serdecznie!
Witam. Chciałbym się zapytać jaka jest szansa na to, że w przyszłości ta gra wydana na ps 4 będzie kompatybilna z klawiatura i myszą? Wszyscy zaczynali grac w Diablo na PC i moim zdaniem sterowanie za pomocą klawiatury jest o wiele wygodniejsze. Czy blizzard planuje udostępnienie takiej opcji dla graczy konsolowych? Było by to świetna sprawa. Pozdrawiam
Wątpię, że to dodadzą. Ale czy faktycznie jest wygodniejsze? Na padzie mogę dużo szybciej używać umiejętności i to z modyfikatorem w postaci LT . Do tego mikstury, które z automatu piję z inventory. No żyć nie umierać.
Jak przełączę grafikę na stare diablo, to skrzynka pozostanie z trzema zakładkami, czy tylko jedna mała?
I drugie pytanie - po przełączeniu na starą grafikę wymagania gry co do procesora i karty graficznej będą mniejsze?