Diablo II Ressurected - stare savy

MAM inne pytanie. Miała być możliwość zaimportowania do D2R starych sejwów z D2LOD. Kupiłem grę przez BN, pograłem, zapisałem grę i szukam katalogu z sevami. Nie ma. Scieżka typu C:\Users\Nameusers\SavedGames\Diablo2Ressurected nie działa bo jej u mnie NIE MA. W katalogu gdzie zainstalowana jest gra występuje tylko 1 katalog DATA a w nim 3 podkatalogi : config, data , indices. W żadnym z nich nie ma katalogu podpisanego moim nickiem albo po prostu z nazwą SAVE. To gdzie one są??? Ktoś wie coś w tym temacie?

Prawdopodobnie chodzi o przeniesienie postaci z klasycznego Diablo II do Diablo II: Resurrected. Jest to opisane na naszej stronie.

Jeśli chodzi o “Nameusers” lub “(Your PC Username)” to jest to nazwa użytkownika w systemie Windows. Wystarczy tam wpisać Twój login do systemu zamiast “Nameusers”. Ewentualnie możesz też po prostu wejść do katalogu Users na dysku C i sprawdzić jakie podkatalogi z nazwami użytkowników są tam dostępne.

To może ja doprecyzuję. Wiem co znaczy username i że tam powinień być mój login użytkownika itd. Problem w tym, że idąc ścieżką którą podałeś, moja kończy się na USERNAME. W tym katalogu nie mam pliku ( katalogu) Saved Games.
Dodam, że gra jest zainstalowana na dysku E:\GRY\D2R… tutaj też nie ma katalogu z sevami

Wu Jeden Trzy De Dwa eM Jeden eN - fajna xywka, lolz