Diablo immortal nie odpala sie

Znowu nie można sie zalogować do gry sklep nie działa prawidłowo wczoraj kupilem produkty i do tej pory nie mam ich na koncie. Kpina. Ja rozumiem wszedzie zdarzaja sie problemy techniczne. Może warto powiadomić graczy że coś takiego ma miejsce a nie czeski film? Karnety wcześniej zakupione takie jak rynek i powiekszenie torby są czasowe a ja nawet do gry nie moge wejść, nawet nie wiem kiedy bede mógł to zrobić. Fuu Blizzard. Pozdrawiam

mam ten sam problem kolego jak tylko chce się logować to pisze mi ze nie mogę połączyć się z serverem udaje mi się 1 próba 40

to mi odpisali
Obawiam się, że szerokopasmowe łącze internetowe, wymienione w wymaganiach gry na wersję pod Windows, to zdecydowanie nie opcja jakiej używasz. HotSpot z komórki można rozważać czasem jako tymczasową alternatywę, albo przy testowaniu połączenia, gdy problem pojawia się z internetem kablowym. Nie jest to jednak zazwyczaj opcja przy jakiej gra działałaby bezproblemowo. Reasumując, przejście na połączenie kablowe może wiele pomóc w tym zakresie.

W kwestii rozłączeń gdy otrzymujesz wiadomości itp. na telefonie, to są one generalnie na większym priorytecie niż inne opcje, takie jak HotSpot czy nawet gra odpalona na komórce. Co za tym idzie może to jak najbardziej powodować rozłączenie. Jest to też dodatkowy powód aby nie używać HotSpotu jako stałego rozwiązania, a jedynie chwilowej alternatywy.

grając w diablo 3 tez korzystałem z hotSpota i jakoś nie miałem takich problemów nigdy