Jestem graczem Diablo od dawna i nie powiem, że przyjemnie się w to gra. Ale jak dopaliłem Diablo Immortal to sam nie wiedziałem czy mam płacić za 80% gry czy co. Patrząc na to że w Diablo Immortal sią “Legendarne Emblematy” które powinny być tymi lepszymi to i tak nimi nie są, bo istnieją jeszcze lepsze takie jak “Wieczny Legendarny Emblemat” no i tu już robi się ciekawie. Zarówno jeden jak i drugi emblemat wygląda tak samo i ma prawie taki sam opis w 80% to test między nimi ogromna różnica. Bo “Legendarne Emblematy” możemy kupić za prawdziwe pieniądze ale co z tego jak i tak dostajemy te gorsze emblematy, bo tamte idzie tylko kupić za mikro walutę. Albo też idzie poruszyć temat przedmiotów które są przypisane do “KONTA” a tak naprawdę Blizzardowi chodziło o przypisanie do postaci, co według mnie jest nie fajnym rozwiązaniem, bo są osoby które nie będą grały tylko jedną postacią, lecz kilkoma. Jak dla mnie te diablo do grania jest OK. ale jak chodzi o sposób podejścia Blizzarda do tego jest żenujący, bo po takiej firmie spodziewałem się czegoś bardziej uczciwego. I tak samo jak większość z streamerów zapłaciło z 2000 tyś $ za to by ich postać była op od samego początku i mieć przewagę w wszystkim. Czekam na odpowiedzi co inni myślą.