Diablo IV - beta

Witam, Beta już ruszyła? Zakupiłem preorder standardu PC i mam nadal nieaktywny przycisk GRAJ ;/ Pozdro.

1 polubienie

U mnie też nadal nie ma :frowning:

Witaj w klubie-będzie jak z D3 :joy:

D3 kupowałem w dzień premiery :slight_smile: Musimy być cierpliwi, kiedyś ruszy :upside_down_face:

EDIT: Już jest!!!

Zrestartujcie aplikację battleneta

Czy ktoś ma problem ze sterownikami karty graficznej? Minimalne wymagania to 960, moja to 1080 i sterowniki aktualne, mimo to gra nie odpala.

U mnie wywala błąd 300202.

To jest jakieś nieporozumienie by dosadniej nie mówić żenada. Minimalne wymagania to Geeforce 660. Z aktualnymi sterownikami dla 1080 wywala błąd 419.72, “minimalna wymagana wersja: 466.47” cokolwiek te cyferki oznaczają.

To oznacza, że musisz sterowniki zaktualizować :wink:

Sprawdziłem, są najaktualniejsze.

EDIT: Kolejka przypomina launch niektórych sezonowych lig PoE.

Co z tego że ruszyła jak 95 minut czekania. Żal i kpina z graczy!!! “zima zaskoczyła drogowców” porażka!!!

Ja też tego nie rozumiem, to jest “ZAMKNIĘTA BETA” dokładnie wiedzą ile osób może chcieć się połączyć i dalej dają du.y

Wczesna beta jako dodatek do przedsprzedaży, Blizz dokładnie wie ile osób może mieć dostęp i taka wtopa:( Masakra. 104 min czekania. A może pod koniec reset albo coś…:confused: Słabo:(

Udało się komuś lokalnego coopa na ps5? Naciskam options i nic się nie dzieje

Wszedłem do gry po godzinie od otwarcia serwerów, a tu informacja, że przede mną jeszcze około 2 godzin czekania… No ładnie :frowning: Komuś udało sie już zalogować do gry całkowicie? Jak z tym było jeszcze godzinę temu?

Nie ma co “udana” Beta gry, zapomnieli dodać że robimy jedynie za beta testerów serwerów