mam pytanko czy was też wku*wiają mecze w ostatnich dniach tygodniach lub miesiącach ? myśle iż dobieranie sojuszników i przeciwników nie jest do końca dobrze zrobione w ov myśle że byłoby lepiej gdyby graczy dobierało ze względu na level w grze a nie na pseudo “umiejętności” myśle że Blizzard mógłby to zmienić to by bardzo poprawiło gre bo na chwile obecną dostajemy w enemy smurfy a w naszym teamie low lvl-e które nawet nie wiedzą jak sie do gry zabrać i przez to bardziej doświadczeni gracze mają mniejszą frajde z gry
Dobieranie graczy to jakaś porażka. Jakiś p…y żart. nie wiem jak się ma level do umiejętności ale ja sam mam powyżej 200 i co z tego jak wygranych chyba 17 w warzone. Gram gównie w weekendy dla zabawy a po za tym mam prawie 40lat i jak mam się mierzyć z młodymi graczami co spędzają po 8- 10 godzin dziennie przed kompem. Wychodzi na to że gry online przez to dobieranie graczy zostają tylko dla “zawodowców” lub pozostaniesz tylko kolejnym fragiem do zabicia. Czasami da się pograć ale przeważnie już przy pierwszym przeciwniku ginę i tak kilkadziesiąt meczy. Lagi to kolejna porażka. Często mam że padam po jednym naboju a przynajmniej tak to wygląda gdzie na powtórce wychodzi na to że gościowi się na mnie magazynek skończył. Nie wiem co to za cyrk odwalają producenci ale naprawdę wychodzi im to po mistrzowsku. Czekam jak zbawienia aż ktoś wypuści coś podobnego czyli strzelanka bez większych udziwnień w trybie battle royale i spadam z tego gó…a. Szkoda nerwów. Szacun za tak fajną grę a jeszcze większy za tak spie…nie rozgrywki w warzone. Podziwiam