Ściągnąłem Instalator Diablo II z Battle.net.
Po kliknięciu “Graj w Diablo II” nie ma reakcji.
Windows 10. Tryb zgodności z Win xp ani 7 nie pomaga, jak również uruchamianie jako administrator.
Cześć, czy rozwiązałeś już problem ? bo mam to samo
Podepnę się pod temat. Ściągam downloader ze strony i daję pobierz i nie ściąga mi gry tylko jakiś katalog D2-1.14b-Installer-plPL i koniec. Czy ktoś ma jakieś rozwiązanie bo od battlenetu chyba informacji nie uzyskam, a kasa wydana chyba na darmo.
Pobierasz stąd?
Przed chwilką pobierałem downloader i po uruchomieniu wyskakuje monit o wskazanie miejsca gdzie zostanie pobrana gra. Pobiera się katalog D2-1.14b-Installer-plPL (około 1.5GB) w którym znajdziesz instalator gry.
Ponadto gdy downloader zakończy pobieranie, to automatycznie uruchamia się instalator. Zawsze możesz uruchomić instalator ręcznie klikając Installer.exe w powyższym katalogu.
Przy włączeniu pliku wyskakuje mi błąd skryptu na tej stronie. Skąd ściągnąć to wiedziałem tyle że po ściągnięciu odpala instalator ale nic nie da się zrobić. Wyskakuje okno z diablo i nic mogę zrobić jedynie zamknąć. System WIN10
Tez mam ten sam problem , do tego po kilku proboach nie mam pojecia jak ale wlaczyl mi sie instalator ale chcial CD key:D skad go ja mam do cholery wziac? Odkrylem jeszcze jedna ciekawostke mianowicie jak drugi raz probowalem sciagnac instalator to podczas wyboru foldeu widze sciagniete 2 poprzednie ale ja wchodze tam recznie to jest pusty:D
Ok udało mi się po wielu męczarniach to zainstalować i co? A gówno bo jak dałem graj to wywalilo mi error że wszystko się zwiesiło i musiałem restartować kompa w folderze diablo 2 dalej pusto więc nawet nie mam jak uruchomić zainstalowanej gry xd Czy to jakiej jaja z ludzi blizzardzie? Cierpliwosc juz mi sie konczy