Witam
Miałem zakupionego Warcrafta 3 w pudełkowej wersji. Wcześniej mogłem go pobrać ze strony Battle.net, gdzie gra była przypisana do mojego konta. Tak samo na aplikacji Battle.net (teraz Blizzard) mogłem pobrać i grać w warcrafta.
Aktualnie nigdzie go nie widzę poza Warcaft 3:Refunded, którego mam tylko opcję kupna. Udało mi się pobrać installer do prawdziwego Warcrafta, lecz teraz problem polega na tym, że muszę podać klucz.
Teraz nasuwają mi się dwa pytania:
Po pierwsze czemu nie mam nigdzie na moim koncie przypisanego starego Warcrafta.
Po drugie czy Blizzard celowo usunął informację o tym produkcie wraz z kluczem (wcześniej był widoczny), który był do niego przypisany aby wymusić na fanach zakup “odświeżonej” wersji?
Zgłaszam podobną sprawę, mam swoje stare klucze chce pobrać grę która U MNIE widnieje wraz z kluczami a link do gry odsyła mnie TU: https://eu.battle.net/support/pl/article/256212
Plizard czy JA musze kupić REFORGA bo mi starego Warcrafta 3 zablokowaliście pod pretekstem lepszych tekstur?
I Czy skoro zabraliście a ja zapłaciłem to chyba rzecznik praw konsumenta wchodzi? (pytanie retoryczne)
I I czy skoro reforge udostępnia opcje grania w klasycznego warcrafta 3 bez nowych tekstur, to wyjaśnicie mi czemu odcięliście posiadaczy starych kluczy od możliwości grania w ten (stary graficznie) sposób?
PS. instaluj zatrzymuje sie na 66 % i error … zgłaszałem i 0 pomocy.