"Mamy dzisiaj pracowity dzień w usługach Blizzard" "?

Więc tak wygląda redukcja etatów w Blizzard. Teraz użytkownicy/gracze mają ograniczenia bo Blizzard tnie etaty. Szkoda, że cierpimy na tym my gracze. Chciałem się zalogować do gry a dostałem taki komunikat: “Mamy dzisiaj pracowity dzień w usługach Blizzard”. Porażka i przykre. Czekałem 35 min. Chociaż pisało oczekiwanie 1 min.

2 polubienia

Jak zawsze blizzcon ważniejszy a cała reszta się wali.
Pozdro dla korpo zamieci

ja jestem za zwolnieniem ludzi odpowiedzialnych za tworzenie postaci i tych którzy następnie te postacie up-datują i przerabiają … ZWOLNIĆ na zbity pysk. postacie są fajne przeważnie tylko na początku (po pierwszym nerfie) … potem są miesiące poprawek dla postaci aż tracą całkowicie swój urok … z niecierpliwością czekam na poe2 i znikam z tej tworzonej przez ludzi bez wyobraźni gry … najlepiej skasujcie variana (mój bulid był za fajny trzeba było go POPSUĆ…) w ogóle. no jakbym wam poważnie napisał co o was myślę to poszedłbym siedzieć k…mać. jesteście złem w czystej postaci. dajecie ludziom coś fajnego a potem to po trochu odbieracie. PSUJECIE PRZYJEMNOŚĆ Z ZABAWY I JESTEŚCIE W TYM PERFEKCYJNI.

HOTS TO NIE JEST PIERWSZA GRA W KTÓRĄ GRAŁEM ZE STAJNI BLIZZARDA … KAŻDA KOŃCZY TAK SAMO… NA POCZĄTKU SPOKO… POTEM SERIA POPRAWEK I GRA NADAJE SIĘ JUŻ TYLKO DO SKASOWANIA.