nie można uzyskać dostępu do usług sieciowych
Wyskakuhe Podczas ladowania pobieranie profilu online,w grze
Od wczoraj mam ten sam problem
Cześć !
Mam od wczoraj to samo, grałem multi po chwili wywaliło mnie z gry i niestety ale już ponownie gra uruchomić się nie chce ! Dodam ciekawostkę, że jak np. udostępnię sobie neta z telefonu i połączę laptopa z netem “mobilnym” to gra się uruchamia i nie ma problemów z uzyskaniem połączenia sieciowego ?? O co chodzi ? Czy ktoś już rozwiązał problem albo czy wiadomo czy to jest problem po stronie twórców ?
Ja reinstall gry robieem jeśli pomoze dam znac
super ! w takim razie czekamy na info.
U mnie to samo. Wrocław.
sprawdzałem wszystko to samo znajomy też ma problem z tym
Ufff, a już myślałem, że to coś u mnie się zj…
ciekawe czy/ i kiedy zostanie to naprawione i jak długo będziemy musieli czekać…
Gdańsk to samo… wczoraj wywaliło mnie jak grałem z kumplami i do tej pory nie mogę odpalić gry bo nie łączy z usługami sieciowymi.
prawdopodobnie wszyscy macie Vectre i tu jest problem, dzwoniłem na infolinie i pracuja nad tym niby do wieczora ma być problem rozwiazany
Może coś w tym być, mam VECTRE. Gdańsk
potwierdzone info cała Pl ma problemy kazdy ma Vectre
Potwierdzam problem neta
Vectra jeb… smietniki . też siedze …
Wiecie może jakie są IP serwerów logowania dla COD? Chciałbym przeprowadzić jakąś diagnostykę po swojej stronie, po rzeczywiście mam Vectrę…
Już jest ok. Można mordować.
niestety ale u mnie dalej leży…
Witam wiem że to dawno było wszystko pisane ale podzielę się.
Po wyjęciu i włożeniu wszystkich podzespołów zaczęło wszystko działać poprawnie a nawet lepiej niż wcześniej więc spróbujcie (ale ramy zawsze w te same porty) i dmuchać z suchymi ustami.