Nie polecaM produktów związanych z tą firmą!

Bllizard, co za porażka. Jakbym miał zakupione przed laty gry na płytkach jak to kiedyś miało miejsce, to już dawno bym zapomniał o tej pseudo firemce i przestał się
denerwować. POwinni zmienić również nazwę bo ludziom z sentymentu moze się jeszcze dobrze kojarzyć. Ustawka od 4 lat jest w wersji beta, dodatek najlepiej kupować co 4 miesiące, a najlepiej kilka do przodu, lub dl koleegów( okazja).CIągle wywala z gry podczas walki, teraz dodali kilka kart to w ogóle nie da się wejść do gry za ktorą sie płaci. Kto pierwszy zrobi jakieś niedorzeczne zadanie, leje innych w 9 rundzie za ponad 30, a kto inny dostaje kilka razy z rzędu takie,którego danym bohaterem przed smiercią nie da się wykonać. Prawie co dziennie zdarza mi się zginąć kiedy mam ponad 99,5% szansy na zwycięstwo, gdzie jeszcze co trzecia walka zawsze się konczy tak że przeciwnikowi zostaje 1hp. K… żart. Barmanowi tekstów nie zmienią bo chyba za dużo roboty przy tym, a wyłączyć całkiem jego sie nie da. Itd. itp. Mógłbym wymieniać jeszcze kilka godzin jak jesteśmy traktowani przez tę ekipę, której dajemy zarobić, ale denerwuję się pisząc, więc olewka. O kolejna cotygodniowa aktualizacja 2 giga, gry na telefon. Może skrócą lub usuną animacje kart, które potrafią trwać nawt kilka sekund( np. wykonanie zadania, itd) w grze, gdzie jest mało czasu na ruch. Niejednokrotnie zginąłem, lub zepsułem walkę, bo trzeba poogladać jakieś swiatełka lub inne jakrze niezbędne pierdoły.

Prosimy kierować opinie na temat gry Hearthstone na Forum gry Hearthstone :stuck_out_tongue: Link tutaj. Zamykamy temat.