Overwatch 2 - stary kotlet!

Witam, chcę się podzielić opinią na temat Overwatcha 2, jako fan gry oraz firmy jestem mocno zawiedziony. Prawdę mówiąc to czuję się oszukany. Overwatach 2 to stary kotlet z ziemniakami. Szkoda gadać. Wszystko jest to samo, lekkie tylko modyfikacje. Odechcewa się grać. Widzę, że firma schodzi na psy. Warcraft Reforged odgrzewany zraz, Diablo Imortal nafaszerowane mikropłatnościami. Jest tak naszprycowane, że aż obrzydliwa jest ta gra. Co się stało z Blizardem?

1 polubienie

Niestety, ale w pełni zgadzam się z powyższą opinią na temat BETY Overwatch 2! Dosłownie odgrzewany kotlet… włączając Overwatcha myślałem, że spotkam się z wieloma nowościami, wielkimi zmianami, z innym podejściem do gry, a zastałem dosłownie to samo, tylko w innej skórce. Jedynie co się zmieniło to: szata graficzna, domyślny wygląd skórek, dodanie 2 nowych postaci i zmiana umiejętności w paru postaciach. No jedna WIELKA kompromitacja i żenada ze strony wydawcy. Jako wieloletni weteran/fan gier od Blizzarda kupiłem pakiet posterunku, aby wcześniej zagrać i miło spędzić czas, ale wystarczyły mi 2 rozgrywki i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jestem zażenowany jakością produktu i wydałem na marne pieniądze. NICZYM SIĘ NIE RÓŻNI OD PIERWOTNEJ GRY!

1 polubienie