Płatność w PLN na Battlenet

Witam czy wie ktoś kiedy będzie można płacić w PLN na Battlenet? Ponad Miesiąc temu rozsyłali Maila i miało to trwać 31 dni i nadal nic. Halo Blizzard ?

2 polubienia

Pewno się rozmyślili… Pomyśleli, że wprowadzenie PLN się niee opłaci, że więcej zarobią w Euro. Wyszło jak zwykle obiecani-sasanki… A z drugiej strony, kiedy Człowiek, czyli ja lub kto INNY co ma Wszystkie lub Prawie Wszystkie gry Blizzarda. Jak wprowadzą Złotówkę już nic nie kupi, bo co miał Człowiek kupić już dawno kupił. Pozdrawiam.

Ps. też dostałem tego maila

Mieli, ale w międzyczasie zwolnili polskich GM-ów i nawet ticketów po polsku pisać już nie można…

Blizzard to upadla marka z mercedesa stali sie jakas chinska nieznana marka przy diablo 2 remaster nie zrobili nic zeby normalnych ludzi nie wyrzucalo z serwera a dzis mi wcisnac chca diablo 4 hahahaha. blizard laduje na czarnej liscie noobow jak ubisoft ea i capcom za lgbt.

Fakt brakuje płatności w PLN

Mieli, ale w międzyczasie zwolnili polskich GM-ów i nawet ticketów po polsku pisać już nie można…

Akurat to dobra decyzja , bo nasi polscy gmowie nic nie robili tylko banowali za free albo po znajomości

Witam.
Z płatnościami za gry wciąż są w dupie. Zacofani o 20 lat. O Przelewy-24lub BLIK-U kurwa nie słyszeli. Nie będę kupował karty prepaid Battlenet w Empiku aby doładować konto.
Pozdrawiam. Ja