Parę słów o Diablo

Mam parę słów dotyczącej pewnym tematów związanych między innymi z tytułem nadchodzącym, czyli Diablo 4. Niestety w tego typu produkcjach odczuwałem niesmak bo na przykład, jak wiemy w przypadku Diablo 4 zapowiadany jest content pvp, ale mnie bardziej interesuje to jak ten wątek będzie rozwinięty. Czy gracz będzie odpowiednio nagradzany przez grę grając pvp ? Nie mnie tak nie cieszy jak granie w zespole, który z pewnych powodów może sobie pozwolić na dużo czy to dzięki lepszemu sprzętowi (a każdy może mieć lepszy sprzęt na postaci czy build który okaże się lepszy), czy też dzięki lepszemu ograniu. Niestety bardzo często gra stopuje ten element który nie przyciąga do niego graczy, jest słabo rozbudowany, choć właściwie można by go potraktować na równi z pve, mało tego, są przecież gry w których pvp jest kluczowe, bynajmniej często nie są to gry z głównego nurtu. Oczywiście nie jestem tutaj jakimś orędownikiem pvp, bardzo podoba mi się mroczna i budująca klimat kampania w diablo 2 z tą całą jej otoczką. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że są możliwości aby zrealizować ten wątek, bynajmniej o zgrozo żeby nie skończyło się jak w diablo 3.

To tyle. Ja tego nie napisałem, wy tego nie czytaliście, a mnie tu w ogóle tu nie było. Do zobaczenia w grze.

generalnie diablo 4 to taki podrasowany diablo 3 więc już wiesz czego sie spodziewać